Wpis z mikrobloga

@PyraPrzeznaczenia: @iEarth: kiedyś z tatem się wzięliśmy za uprawę czosnku xD o gurwa ale to był biznes plan ja #!$%@? tyle kasy miało być. Na pierwszy rok na spróbowanie tylko 15 arów i sam łaziłem przy tym przycinałem i w ogóle i patrzę a tu jakieś cholerstwo mi łazi po czosnku ale kupiłem w księgarni rolniczej w mieście wojewódzkim Pyry książkę o czosnku i znalazłem te cholerstwo i udało się
@Mala_kicia: Po 3 miesiącach zauważyłam pytanie o farsz.
Ząbek albo 2 ząbki czosnku rozdrabniam w prasce, na patelni topię troszkę masła, rzucam czosnek, potem kładę umyty szpinak, on mi tam więdnie i zmienia się w papkę. W międzyczasie kroję ze 2 suszone pomidorki ze słoika i fetę, potem to mieszam w misce i tym smaruję naleśniki :p
Świeży szpinak jest duuuuuuużo lepszy od mrożonego.