Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 178
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aryo: Absolutnie nic. Przez pół życia chorowałam na zaburzenia odżywiania (nigdy nie byłam gruba, w mojej rodzinie baby są dosyć masywne więc chudłam po prostu ze strachu i na zapas), bardzo lubiłam skakankę i hula hop. I skręcane brzuszki.
Wiosna 2019 zaczęłam tyć z premedytacją, zaczynałam od wagi 44,7. Dzisiaj ważę 60 kilo i w ogóle nic nie robię
Mam ADHD tylko i nie umiem wytrzymać nie ruszając się. Lubię
  • Odpowiedz
@nakolkach: a to ADHD sporo wyjaśnia. Mam znajomego z ADHD i ma kaloryfer chociaż niby nic nie robi, a to smutek tego że on nawet jak w domu siedzi to ciągle coś robi około sportowego bo się męczyć jak nic nie robi
  • Odpowiedz
@nakolkach dzięki! () Twoje też bardzo ładne. Nie kłamałaś, gdy pisałaś, że wyglądają, jakby były robione - rzeczywiście trochę tak jest. Złapałam się na tym, że szukałam blizn, ale oczywiście nic nie znalazłam :D wygrałaś, bo zapewne długo będą wyglądały młodo.
  • Odpowiedz
@nakolkach: kurcze, Mirabelko, a jak to ogarniasz w oficjalnych sytuacjach? W sensie chodzenie bez stanika. Chętnie bym się na coś takiego przerzuciła, ale nie wyobrażam sobie siebie tak w pracy, zwłaszcza że mogę się pochwalić konkretnym rozmiarem.
  • Odpowiedz