Wpis z mikrobloga

Zainspirowany wpisem @Robuz podbijam i wpłacam na #wosp 0.20 PLN za każdego plusa w tym wpisie.

Dodatkowo wpłacam po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowych pasków z czasoznaczkiem i nickiem #wgw.

Dla osób, które nie lubią #wosp, alternatywa w komentarzu.

Zasady proste:
1. Czas do końca 31.01.2021 czasu polskiego (23:59:59).
2. Brak limitu plusów - choćbym miał pożyczać od znajomych.
3. Potwierdzenie przelewu wysyłam do końca 01.02.2021.
5. Za c---i wpłacam natychmiast.

#wosp2021
  • 178
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nawet moderator uznał, że jej komentarz był obraźliwy, ale @zielonka18 jak Ci plują w ryj to mówisz, że deszcz pada, co?
Najważniejsze, że spermiarz wpłacił xd
  • Odpowiedz
@zielonka18: Soreczka, miałam jakąś dziwną próbę włamu na konto, a wczoraj w nocy jakiś trojan chciał się wbić na mojego kompa. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie wiem czy to nie z powodu tego zdjęcia (i czy jest to w ogóle możliwe), więc usunęłam dla świętego spokoju ()
  • Odpowiedz
@trevoz Ale to Ty dzwonisz. Przecież ja w ogóle nie jestem w temacie, wstałem po 3 rano a tu już połowa wiadomości usunięta. Wpłata była przed gównoburzą więc zluzuj poślady.
Mam do wydania X kasy na #wosp i serio nie robi mi to różnicy, czy to będą zdjęcia cycków, rondla na głowie, czy rdzy w Maździe, bo nie mam zamiaru do tego walić, tylko zwiększyć atencję w słusznym celu
  • Odpowiedz
@zielonka18: chodzi mi o to jak @nakolkach traktuje tych którzy wpłacają kasę. Generalnie nie popieram tej akcji, ale uważam że jak zapłaciłeś za zdjęcie to możesz poprosić o reupload, tak samo może zrobić każdy inny Mirek. Myślę że @leesia się o to nie obraziła, że ktoś spytał o screenshota czy reupload.

A wg nakolkach to nawet nie można poprosić o reupload - cyt "jak sobie nie zdążyłeś zwalić
  • Odpowiedz