Aktywne Wpisy

IntruderXXL +401
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
AlexHunter +11
Dowiedziałem się, że moja narzeczona od kilku miesięcy mnie zdradza… z moim świadkiem od ślubu.
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
źródło: B869CC2E-6328-4BF9-8FD1-8F2E04F8C0CD
Pobierz

źródło: comment_1611731313lYbwDynse3yUkCvHyKEmt8.jpg
Pobierzźródło: comment_1611734320p8n8V5qSagdL8KMjYmsDkS.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1611741275EQcmoMCwJKYEbxsaElRngx.jpg
Pobierzźródło: comment_161174603640aKDVOOGZ5rk3EviWG4RZ.jpg
Pobierzpick 1
trudno mi znaleźć jakieś porównanie, może np. jakby był motorniczy super nowoczesnego składu vs składu który ciągną konie i motorniczy musi po nich sprzątać xD
Taki argument jak podałeś to w zasadzie w ogóle podważa sens porównywania jakichkolwiek technologii XD
Ale jak mam odpowiedzieć to odpowiem - dobry kod to taki, który działa, który nie powoduje niespodziewanych błędów, jest czytelny dla innych programistów i daje się łatwo rozwijać
Taki kod da się napisać nawet w Assemblerze przy użyciu kartki i ołówka, ale języki programowania i technologie dookoła nich dostarczają nam wielu różnych narzędzi, które ułatwiają pisanie takiego kodu - żeby wymienić
@powaznyczlowiek: no problemo w PHP, języku zorientowanym obiektowo. Ale jeśli nie umiesz napisać takiego kodu w PHP, które jest takie proste, to może lepiej pisz w Logo.
Kompilator Ci potrzebny do napisania ładnego kodu? Do pisania dobrego kodu i utrzymania projektu, to potrzeba masy innych rzeczy, które są luźno powiązane z
@powaznyczlowiek: jak korzystasz z jakiegoś frameworka typu symfony, i nie wynajdujesz ciągle koło na nowo klepiąc wszystko od podstaw, to bardzo szybko.