Aktywne Wpisy

zajsty +66
W 22 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL22
Pobierz
wiktor-wkpl +204
#mediolan2026
PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA BRAZYLII, PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA AMERYKI POŁUDNIOWEJ W ZIMOWYCH IGRZYSKACH - LISTA OBECNOŚCI
PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA BRAZYLII, PIERWSZY HISTORYCZNY MEDAL DLA AMERYKI POŁUDNIOWEJ W ZIMOWYCH IGRZYSKACH - LISTA OBECNOŚCI
źródło: 5349
Pobierz

źródło: comment_1611731313lYbwDynse3yUkCvHyKEmt8.jpg
PobierzJeśli nie rozumiesz tego, że kompilator ułatwia pisanie działającego kodu to nie mamy o czym rozmawiać :)
Co się zaś tyczy argumentów "przeciw" - ja jakoś szczególnie anty PHP nie jestem, ale trafiłem na Reddicie na ciekawy wątek sprzed 3 lat pt "czego wam
Wy chłopaki nie rozumiecie na czym polega problem i patrzycie zbyt wysokopoziomowo żeby go dostrzec - a problem polega na tym, że jak zajebisty engine byś nie miał to i tak,
Oho ucz mnie mistrzu. Argument twój był taki że pisanie dobrego kodu w PHPie zajmuje z jakiegoś powodu więcej "pracy" niż w innych językach, zupełnie to do mnie nie trafia.
Jak ktoś tworzy coś poważniejszego to zwykle najwięcej czasu spędza myśląc jak coś napisać, niż pisząc sam kod, dla kogoś kompetentnego napisanie przemyślanego kodu
źródło: comment_1611755859h16R083cPWUtmRkqgk8za0.gif
Pobierzźródło: comment_1611756675lYnG4nZn3BP0p1wqhIxNf7.jpg
PobierzCzy noscript potrafi rozpoznać popularne biblioteki typu react i je przepuszczać?
Poprzez url czy nawet podpis cyfrowy?