Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi czy to jest jakiś pieprzony eksperyment na mnie, czy może jakiś fenomen którego nie jestem w stanie zrozumieć? Od dawna mam kontakt z laską, która unika spotkania jak ognia, mimo to wypisuje do mnie jak jej zależy, nie chce żeby kontakt między nami się urwał, bla bla bla. Ale szlag mnie trafil jak napisała mi że spotka się z kolegą, którego dawno nie widziała i mówi mi to, żebym nie był zazdrosny, bo nie chce przede mną niczego ukrywać. Mało tego, ostatnio znalazłem ją na tinderze, swieżutki aktywny profil. Jak można ufać takiej osobie? Jak można tak bawić się czyimiś uczuciami? Da się to jakoś racjonalnie wytłumaczyć? Mieliście podobną sytuacje? Oczywiście z tym tinderem jej tego nie powiedziałem bo aż mi jej szkoda, zaorałbym ją tym kompletnie... ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jednocześnie ciągle coś mnie ciągnie do niej, nie potrafię tego zrozumieć. #tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak można ufać takiej osobie?

Mieliście podobną sytuacje?

@CrawlOuttaLove: ja miałam taką, że gość akurat całował się ze mną i kątem oka zobaczyłam, że właśnie pisze do niego dziewczyna, o której dwa dni wcześniej mówił, że się w niej kocha także wiesz xd potem miał jeszcze pretensje, że mam trudności z zaufaniem mu i że nie chcę z nim być
  • Odpowiedz