Aktywne Wpisy
AgentGecko +170
brazowooka_eS +22
Będąc dzisiaj na rowerze uświadomiłam sobie, że jakbym chciała szukać chłopa na portalu wykop.pl to momentalny game over xD już tłumaczę:
- przede wszystkim - jestem kobietą,
- mam dużo tatuaży,
- miałam psa marki amstaff / pitbull,
- bardzo dużo jeżdże na rowerze
- przede wszystkim - jestem kobietą,
- mam dużo tatuaży,
- miałam psa marki amstaff / pitbull,
- bardzo dużo jeżdże na rowerze
Randkuję od jakiegoś czasu wirtualnie tu i tam (tak, wiem - xD)
Nie szukam przygód, raczej czegoś stałego. Nie mam wymagań z kosmosu, nie szukam #chad z apartamentem w centrum
Tylko czy ze mną jest coś nie tak, że każdy facet jest ciamajdą życiową? xD
Poznaję kogoś, dobrze nam się rozmawia, przechodzimy na inne portale, dzwonimy do siebie. Nie ma uczucia, ale jest poczucie bliskości. Dowiaduję się, że mieszka z mamą, nie stać go na aparat cyfrowy za 2500 zł i ogólnie to nie ma samochodu ani nic xD na zdjęciach normalny facet, w rozmowie normalny gość, nie jakiś półgłupek. Czy serio wam #niebieskiepaski takie życie odpowiada? Dodam, że gość ma 28 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Inny zarzekał się, że ma samochód, wynajmuje pokój ale samochodem nie jeździ bo się zepsuł i naprawa wyniesie kilka tysięcy. Normalny facet w wieku 32 lat został pokonany finansowo przez kwotę kilku tysięcy złotych xD
Podobne sytuacje zdarzają się z każdym. Nie szukam milionera, ale czy serio nie ma już na tym świecie mężczyzn w wieku 25-35 lat z samochodem, oszczędnościami i mieszkaniem na kredyt? Lub kogoś, kto oszczędza na podstawy potrzebne w życiu?
Zanim zaczniecie wieszać na mnie psy, sama nie mam samochodu ani mieszkania. Mam oszczędności które pozwalają mi zakupić samochód i włożyć wkład własny w kredyt na jakieś mieszkanko.
Nie chcę sama podejmować takiej decyzji jak kredyt na mieszkanie, chciałabym poczekać kilka lat na tego "jedynego" i wspólnie podjąć taką decyzję ale nie jest mi dane :(
#zwiazki #rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #randki #badoo #problemypierwszegoswiata #zalesie
Osoby ktore doszly do czegos musialy czesto zaryzykowac, wychylic sie przed szereg, zrobic cos lepiej - dlatego sa powyzej sredniej.
Komentarz usunięty przez autora
@girlsjustwannahavefun: Uciekają bo masz "charakterek". Kłócisz się, rządzisz, dyrygujesz, poprawiasz. To jest powód, a nie "karjera" i inne bzdetki.
@Agatk: Tobie nikt i nic nie pasuje, masz wymagania z kosmosu i specjalnie dajesz komuś trudy, aby tylko sobie potwierdzić, że musisz być sama i jest źle. Plus tona różnych zaburzeń seksualnych i innych. Lepiej powiedz tutaj jakie Ty życie prowadzisz, rozwiązłe, sprzedawanie się za kasę, sypianie z bogatszymi i ustawionymi. To potem nie dziwota, że masz wymagania jakby Ci sie grey
@Agatk: Zwykle piszę to niebieskim, ale... nie ma nic gorszego niż kredyt na dwie osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°). Lepiej niech każdy ma swój, a przy związku np. jedno będzie wynajmowane, a w drugim się mieszka. Oszczędza kłopotów
@girlsjustwannahavefun: Tu widać, to czemu tam niby nie widać? Nikt nie ucieka z powodu dobrych cech, tylko złych, więc może zobaczyłabyś w sobie jakiś problem? Czy wszyscy źli, a Ty ideolo i nic do zmiany?
Może więcej niż Ty? Sama jesteś tym wykopkiem, identyko. Mogłabyś posłuchać też kogoś, wziąć pod uwagę, minimum pokory. Może nawet wartościowy
Komentarz usunięty przez autora
@Agatk: Często Ci co zarabiają i oszczędzają, nie mają odpicowanego instagrama. ;)