Aktywne Wpisy

hotshops_pl +318
Cześć! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
Dziś mamy dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HotShops.pl - To portal w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje / kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Portal tworzą nas użytkownicy i to oni dodają i oceniają okazje!
W związku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuści sobie gazowaną wodę w plastikowych butelkach bo drożej, bo brakuje punktów odbioru w okolicy, bo
źródło: dafi
Pobierz
HumanBeing +393
źródło: temp_file7507468431255489248
Pobierz

https://zarr.bandcamp.com/track/kaizen
po pierwsze to już oficjalne, że Maciej już w ogóle zepsuł ten portal i nie da się dodawać z sc (jeszcze chwila i z yt tę ż będzie problem :s)
a po drugie nie wiem czy to kwestia aury z jaką miałam okazje się zetknąć z tym albumem (ahhh ostatnia śnieżyca, na drugi dzień w zasadzie już nie było śniegu :/), ale TAK MI SIADŁ ten album. Niby coś tam słucham,a jednak wciąż mam ochotę do niego wracać. No i ta okładka, która idealnie się wpasowuje w aktualną porę roku. Polecanko!
#ambient #mirkoelektronika #muzykaelektroniczna #szafagra #postrock #muzyka
źródło: comment_1611254261v7OCRQQApe32s62GzIYq5N.jpg
Pobierz