Wpis z mikrobloga

@Dawid7352268: szczerze to ja mam z napędem od grudnia i teraz już wiem, że lepiej było wybrać wersję cyfrową. Trzy gry kupiłem na płytach z czego gdybym kupował cyfrowo to jeszcze bym taniej zapłacił. Napęd w konsoli jest głośny. No i na koniec, 3 gry mam na płytach, a wszystkich mam 40.

Jest tylko jedna jedyna zaleta posiadania napędu. Kupujesz gre na premierę czy niedługo po niej i po przejściu
  • Odpowiedz
@Dawid7352268: dla mnie jest głosny, bo na tle konsoli która w zasadzie jest bezgłośna jest dobrze słyszalny, taka suszarka która się odpala jak włożysz płytę i co gorsze jak masz płytę w konsoli, a grasz w coś cyfrowego to napęd i tak będzie się odpalał co jakiś czas mieląc płytą przez co najlepiej po prostu płytę wyjąć jeśli nie będziemy na niej grać.
  • Odpowiedz
@Dawid7352268: Jak odpalasz gre to się włącza napęd i póżniej w czasie grania co jakiś czas sprawdza czy płyta jest, nie działa on ciągle tylko co jakiś czas na jakies 20 sekund się załącza. Tylko przy bezgłośnej konsoli mnie to akurat lekko w------ć zaczęło
  • Odpowiedz