Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Olać typa i robić swoje
Chyba za to że jechał na darmo 90 km. Moim samochodem z kosztami amortyzacji to jakieś 70 zł
@Agui94: Ja bym się zastosował do tego ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Na prawdę rozmowy z kurierami są nagrywane?
Mamy takiego na działce typu ROD obok xD jest jedna skrzynka elektryczna na ilestam działek i akurat 20cm w głąb terenu tego wybitnego prawnika xD co jakiś czas ktostam coś podłącza a tenor każdego z ryjem, ze jakim prawem, ze tylko wykwalifikowany elektryk, ze to jego teren i ze należy mu najpierw dostarczyć schemat podłączenia podpisany przez wykwalifikowanego elektryka i