Aktywne Wpisy
Viado +151
Dziś jest jedyny taki Marsz i jedyne takie Święto, którego wszyscy zdrajcy, lewacy i zaprzańcy się tak boją i tak nienawidzą.
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel
DoktorStyle +829
Czy byłeś kiedyś tak #!$%@?ącym typem w pracy, że współpracownik był gotów zaplacić ci kilka milionów, żeby tylko nie musieć z tobą pracować?
#kanalsportowy
#kanalsportowy

Przepraszam za błędy interpunkcyjne itd.
Chyba za to że jechał na darmo 90 km. Moim samochodem z kosztami amortyzacji to jakieś 70 zł
Koszty sadowe wyższe niż cena benzyny w obie strony xD
Trochę mi brakuje czasów kurierki. Jak zaczynałem, to stresowały mnie takie sytuacje, ale później świetnie się bawiłem. Jak już ktoś wyłapał u mnie wieczne awizo albo nigdy nie miałem któremuś #!$%@? wydać reszty :D
@Agui94: zapłacił za doręczenie, wedle 'zawartej umowy' jeśli można to tak nazwać, 'zamawiający' wybiera miejsce w którym ma być doręczona przesyłka. Jeśli w momencie doręczenie przesyłki go w tym miejscu nie ma, to jest jego wina.
Swoją drogą to ciekawe że jesteście (kurierzy) w stanie podać konkretne dwie godziny doręczenia przesyłki.
Ja jak pracowałem jako kurier to:
- nigdy nie
Takie stare dziady są najgorsze, zamawiają kuriera pierwszy raz w życiu i wydaje im się, ze za 20 zł ktoś umówi się z nim na konkretna godzinę i pojedzie z paczką prosto do odbiorcy.
Niech następnym razem zamówi sobie do punktu paczek albo do paczkomatu i po problemie.
Serio. Bo wiekszosc z nich, to szkoda gadac.
Szczytem wszystkiego byl X lat temu aparat Canon za ponad 800eur zostawiony w skrzynce na listy, na zewnatrz plotu...