Aktywne Wpisy
kierowcawykopek +18
Lowca90 +328
Podłoga drewnina w jednym z warszawskich przedszkoli była w opłakanym stanie przed moją pracą. Ruszające się klepki, trzeszczące przy chodzeniu, pozbawione lakieru, brudne po których codziennie biegają najmłodsi. Stał się cud i przemiła dyrektorka dostała budżet na maly remont. Podłogę udało się ustabilizować dzięki kilkuset zastrzykom kleju puchnącego, wycyklinować i polakierować. Efekt jest co najmniej zadowalający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#remontujzwykopem #remont #budownictwo
#remontujzwykopem #remont #budownictwo
źródło: temp_file5898364385308265073
Pobierz

Przepraszam za błędy interpunkcyjne itd.
Powiem ci że na swoich klientów nie narzekam. Ludzie zazwyczaj się cieszą że mnie widzą z paczką. Znaczenie gorzej ma ktoś kto pracuje np w sklepie gdzie jest tanio, bo tam ludzie potrafią codziennie przychodzić tylko po to żeby się kłócić. Mi rzadko kiedy trafi się
Miałem paczkę na Koksińskiego 13 oraz 14... Domy naprzeciwko siebie, na 13stke nigdy nie miałem no ale cóż zdarza się adres z d--y. Ale pierw wjeżdżam na 14stke doreczam paczke wychodze podjezdzam naprzeciwko nikogo
Tutaj masz przykład takiego człowieka. Oni zawsze marnie kończą.
@Agui94: akurat z tym miał rację
W sądzie miałem być pewnie z 1000 razy i drugie tyle razy miałem stracić pracę. Naprawdę szkoda dyskutować z takimi debilami.
Najbardziej się w-------i, jak byłem podczas ewentualnej rozmowy miły, życzyłem miłego dnia itd.
Nigdy żaden odbiorca nie wyszedł "na swoim" po jakiejś spinie :)
Głupi ludzie mają tendencję do straszenia policją i sądem, ale jak już dojdzie "co do czego", to udaje im się przegrywać i płacić za tą całą błazenadę.