Aktywne Wpisy
Freeburger97 +77
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
Emil_L +43
Macie pomysł jak znaleźć kierowcę, który bezmyślnie zaparkowal auto wczoraj w Krakowie przy ul.Stradomskiej 8 około godz. 17:00?
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
Na co zwracać uwagę?
Ale tak, żeby nie jeździć jak pierdoła
Ja np. mam głupi nawyk zbyt częstego wciskania sprzęgła, np. podczas hamowania
Zastanawiam się ile jeszcze błędów robię, a może nawet o tym nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #prawojazdy #pytanie #pytaniedoeksperta #smiesznypiesek
@BlackPinguin: to jest głupi nawyk? Najpierw sprzęgło, potem (nie puszczając sprzęgła) hamulec. Ja tak ZAWSZE robię. Sam hamulec tylko bardzo, bardzo rzadko żeby np. przyhamować lekko, jednak dużo pewniej czuję się robiąc najpierw sprzęgło - wiem, że silnik mi nie zgaśnie, a bardzo często hamowanie jest związane koniecznością zmiany biegu na niższy, więc bez sprzęgła to nie bardzo.
Poczytaj wyżej argumenty
Taki i tak będzie #!$%@?ł. I tak będzie cię chciał wyminąć. Więc lepiej by to zrobił jeśli na
Tak, obracam głowę nawet przy 140 i dzięki tej metodzie udało mi się uniknąć kolizji na autostradzie.
@Endorfinek: w lusterka i tak musisz spojrzec przed wyjazdem na lewy pas zgodnie ze sztuka dwa razy. Chocby jechalo R8 300 na godzine to bys zauwazyl konwencjonalnie
Jak widzisz przed sobą kogoś kto nagle bez przyczyny włącza wycieraczki to uważaj bo to może być kobieta która chciała włączyć kierunkowskaz ;)
@BlackPinguin: patrz w lusterka, i jak się boisz jeździć i jazda wywołuje u Ciebie lęk to
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj myślę, że już zależy od nawyków
Ważne żeby wykonać manewr bezpiecznie
Zauważyłam, że starsi kierowcy się obracają częściej, a młodsi polegają na lusterkach
Jak to zrobić? Spróbuję
Jak to zrobić? Spróbuję
@BlackPinguin Wpisz sobie na YT ,,Dokurviator redukcja z międzygazem"