Aktywne Wpisy

Trollex +67
Obawiam się, że ktoś tu próbuje zakłamywać fakty.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
źródło: temp_file7936309633448289830
Pobierz
#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

Komentarz usunięty przez autora
@smerfoso: wszechświat jest elektryczno/muzyczny i takie rzeczy jak ciała niebieskie, gwiazdy i planety mają wpływ na organizmy żywe ale rozumiem że możesz być na tyle ograniczony że cię to śmieszy
Komentarz usunięty przez moderatora
@PrzetunelowanyElektron: Kiepskie porównanie. Próby alchemiczne były tak na prawdę doświadczeniami chemicznymi, natomiast astrologiczne gusła można sobie wsadzić w dupę, ich przydatność jest zerowa.
xD
mają wpływ, ale ich rzeczywistym wpływem nie zajmuje się astrologia.
@smerfoso: gościu jak wyskakujesz z pseudonauką to wiadomo że skreślam cię jako rozmówcę, w dalszej częsci robisz cherry-picking żeby tylko coś podwazyć , sceptycyzm dla czystego sceptycyzmu
na ang jest również pseudoscience :)