@Cinoski: Mam nadzieje, że ten gość wysłał snapa do jej rodziców i znajomych, a ona rzeczywiście zabiła się. Ta psiapsi mam nadzieje, że pomyli ekstazy z trutką na szczury i zdechnie dusząc się w konwulsjach... mam też nadzieje, że scene będzie widziała jej matka aby w końcu poczuła strach, przerażenie i bezradność - bo pewnie jedyne co robi to chleje Harnasie całe dnie i wrzeszczy na telewizor
@Cinoski: mowisz, dobrze spotkajmy sie i porozmawiajmy, a na miejsce przyjeżdżasz z p0licja i ratownikami medycznymi. Na miejscu pokazujesz wiadomości. Instant karma oraz jest spokój.
@Koner1391: moj ziomek mial dokladnie taka sama logikę. Zdradzal laske kiedy chciał, a jak mu mówiłem to odpowiadał, że poki nie wie to nie jest zdrada
@WinterLinn: bez sensu. Policja niewiadomo kiedy przyjedzie, to bedziesz musial czekac. Po co tracic czas na kogos takiego? Pytasz sie jej gdzie jest i 'zamawiasz' jej wizyte Policji.
@Cinoski: no co, freelove. Przecież to takie postępowe, że jesteś w związku i nie jesteś. Jeśli do niej nie wrócisz to jesteś staroświecki ciemnogród. ...proste
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
#zdrada #logikarozowychpaskow
źródło: comment_16105298869dFy5XkUOHZKrl3595Ml4I.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
To jest dosłownie
Przecież to takie postępowe, że jesteś w związku i nie jesteś. Jeśli do niej nie wrócisz to jesteś staroświecki ciemnogród. ...proste