Wpis z mikrobloga

@ziuaxa: podaj te statystyki, jeśli się na nie powołujesz. bo to jest zdecydowanie wuja prawda. znam kobiety, które w przeszłości zdradziły i na 4 tylko jedna nie żałuje i było to dla niej nic, ot przejażdżka na nowym koniu. chętnie poznam te rzetelne statystyki, aby już nie rzucać dowodami anegdotycznmi.
  • Odpowiedz
podaj te statystyki, jeśli się na nie powołujesz. bo to jest zdecydowanie wuja prawda. znam kobiety, które w przeszłości zdradziły i na 4 tylko jedna nie żałuje i było to dla niej nic, ot przejażdżka na nowym koniu. chętnie poznam te rzetelne statystyki, aby już nie rzucać dowodami anegdotycznmi

@nicari: problem polega na tym, ze nie ma za bardzo mozliwosci przeprowadzenia wiarygodnych badan na taki temat
  • Odpowiedz
@Cinoski: wróć do niej, wyruchaj a po wszystkim daj jej złotówkę, i powiedz ,,tyle jesteś dla mnie warta" wyjdź i zerwij kontakt. Najlepiej wszystko nagrywać, żeby nie było pomówienia o gwałt, ale gwarantuję że łeb #!$%@? na kilka miesięcy.
  • Odpowiedz
@nicari:

Nie wiem czy wiesz, ale jak idziesz do łóżka z przyjacielem, to to nie jest zdrada.
Na wyjeździe, jak np. wyjeżdzasz w góry z przyjaciółkami, a Twój niebieski zostaje w domu, to tam też jak masz seks to to nie jest zdrada.
A jak na imprezie jesteś, po alkoholu, w kiblu na dyskotece, albo idziesz do niego na noc, to to też nie jest
  • Odpowiedz
@nicari: jak nie umiesz czytać no to już nic nie poradzę. Podejrzewałem, że będziesz miała problemy ze zrozumieniem, dlatego wprowadziłem oznaczenia literowe, ale najwyraźniej nawet to nie pomogło.
Różowy kolor zobowiazuje ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz