Aktywne Wpisy
qew12 +45
Naszło mnie, może zrobiłem coś głupiego. Odbiło mi od tego, że pierwszy raz od dawna ktoś ze mną pisał przez internet.
Wszedłem na facebooka i przypomniałem sobie o dawnym koledze z klasy, który był dla mnie miły, ale ja tego nie potrafiłem odwzajemnić przez ##!$%@?.
Nie widzieliśmy się od gdzieś 7 lat. Nigdy nie utrzymywaliśmy specjalnie kontaktu.
Napisałem do niego, że przepraszam. Za to, że nie nigdy nie mówiłem do niego pierwszy
Wszedłem na facebooka i przypomniałem sobie o dawnym koledze z klasy, który był dla mnie miły, ale ja tego nie potrafiłem odwzajemnić przez ##!$%@?.
Nie widzieliśmy się od gdzieś 7 lat. Nigdy nie utrzymywaliśmy specjalnie kontaktu.
Napisałem do niego, że przepraszam. Za to, że nie nigdy nie mówiłem do niego pierwszy
Smarek37 +153
#ukraina
Przed chwilą przywieźli mi parapety na remontowane mieszkanie. Przyjechało dwóch Ukraińców i mimo, że było bez usługi wniesienia to dymali z tymi parapetami na drugie piętro (jeden parapet 50 kilogramów) i nie dali sobie nawet wcisnąć kasy na piwo za fatygę. I jak tu ich nie wspierać.
Przed chwilą przywieźli mi parapety na remontowane mieszkanie. Przyjechało dwóch Ukraińców i mimo, że było bez usługi wniesienia to dymali z tymi parapetami na drugie piętro (jeden parapet 50 kilogramów) i nie dali sobie nawet wcisnąć kasy na piwo za fatygę. I jak tu ich nie wspierać.
#szosa #giant #czymati1990kupiszosewtymroku
xDDD
@mati1990: spóźniłeś się o jakiś rok z takimi wymaganiami, aktualnie powinieneś zapytać gdzie możesz się zapisać żeby dostać go w tym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kasa? jest
umowa? jest
odłożona kasa żeby sie nie #!$%@?ć co do złotówki? jest
teraz już tylko jechać do sklepu i kupić rower.
@mati1990: Tylko ty dobrze zdajesz sobie sprawę, że z tym podpunktem to ty będziesz miał problem(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Co nie?
Serio 8200 zł za zwykłą (nie hydraulika) 105, na alusach, i to wszystko waży aż 8,1kg ( ͡° ʖ̯ ͡°)
My szosowcy jesteśmy chyba najbardziej dymaną grupom sportowców na świecie.
https://www.wykop.pl/link/5896519/mati1990-kupuje-w-koncu-szose-tym-razem-na-powaznie/
nie mogłem się powstrzymać :)
Komentarz usunięty przez autora
szukam aktualnie advanced tcr 2 disc w rozmiarze L i rocznik 2020 minimum
@Marshall1337: Podbijam stawkę do 25, że nie kupi w ciągu roku xD
Ale ja jeżdżę tribanem, to nie wiem, mogę go robić i u Mietka w garażu ¯\_(ツ)_/¯
@mati1990: Ziomek, ty masz problemy z kolanami. Przerób to sobie wizytę u fizjoterapeuty, a nie korbę na większą. Poza tym, rowerów jest dostępnych tyle, że jak chcesz dostać w tym roku kalendarzowym, to lepiej zapisz się do kolejki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z innych dobrych rad, zobacz Focusy, Canyony i Rose. Jeśli taki rower to dla Ciebie duży wysiłek finansowy, to warto spojrzeć na marki oferujące trochę lepszy stosunek jakości do ceny.
@mati1990: Ja jeżdżę ze swoim 120 kilometrów w jedną stronę, akurat zrobiłbyś sobie trening xD
@krabat z 2 z przodu xD
@krzysiekka90:
@krabat:
macie, rekord na tej trasie 55min ale płuca na dłoniach (ʘ‿ʘ)
@i-marszi: to chyba nie widziałeś ile kosztują pistolety i jak bardzo poszły ostatnio w górę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego dochodzi aspekt samej prędkości. Jeżeli chociaż w kilku procentach uwierzyłeś w to co piszę, możesz sobie poczytać, czy posłuchać na youtubie o tym temacie.
To co teraz powinieneś robić, to
Ja to jeszcze o kombinuje, oszczędzam sporo kupując u Chińczyków. Z bronią pewnie się tak nie da