Wpis z mikrobloga

@Coterson: na analyst desku jakoś dawała sobie rade, ale jako komentator to dla mnie była pokroju Deficio, czyli wyłączałam gierke, bo tego sie słuchać nie da xD Nie raz, nie dwa akcja sie dzieje, a ta zamiast komentować to zaczyna p-------ć o jedzeniu ¯\_(ツ)_/¯ Fajnie, że próbowała się przygotować itd., ale nie każdy się nadaje na poszczególne stanowiska. Chyba sama zrozumiała, że lepiej wypadłaby w managemencie.
  • Odpowiedz
@Coterson: ja nie miałem problemu z nią jako osobą i tym, co reprezentowała. Dla mnie była kiepska w swojej pracy. Była irytującym casterem i zachowywała się jak bufon na analizie i często mówiła rzeczy bez sensu (później było już lepiej pod tym względem).
  • Odpowiedz
@bosek: chyba najgorszy jej cast jaki słyszałem to było G2 vs DWG na worldsach 2020. W każdym bądź razie była takim "color caster", ale chyba jednak za bardzo color bo wokół jej osoby często bylo sporo zamieszania
  • Odpowiedz
Dlatego dziwi mnie, że Riot chciał przedłużyć umowę i ona z tego zrezygnowała, a nie na odwrót- Riot z jej usług
  • Odpowiedz
@bosek: Zapomniala dodac,ze kazdy kto ja hejtowal na reddicie byl bialy i heteroseksualny.

DIE MAD HATERS. I QUIT MY JOB CUZ OF YOU, I WIN.
  • Odpowiedz