Wpis z mikrobloga

@kubelek_klasik: Nie można tak mówić że "nie ma nightwish bez niego" ze względu na szacunek do pozostałych członków. Ale fakt, był bardzo ważnym elementem. Nie wiem co będzie z wieloma piosenkami w których był jego wokal.
  • Odpowiedz
@kRpt: no rozumiem co masz na myśli, ale pytanie brzmi gdzie jest ta granica. Czy G'n'R w którym w pewnym momencie był sam Axl Rose było dalej tym samym zespołem? Oczywiście wiem że dramatyzuję, i tak Tuomas pisze większość muzyki, ale jednak zmiana wokalisty to zawsze duży impact na odbiorze zespołu.
  • Odpowiedz
@kubelek_klasik: Dramatyzujesz. Trzecia kobieta śpiewa w zespole i za każdym razem wybrana została lepsza od poprzedniej (pomijam fakt, że Anette źle śpiewała utwory Tarii). Zmiany są niepokojące, za to często prowadzą do czegoś dobrego.
  • Odpowiedz
@Toszeron: To, że teraz jest Floor sprawia, że nie może być już nikt lepszy, bo nie ma nikogo lepszego. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jaka by była tragedia gdyby odeszła...
  • Odpowiedz
@Toszeron: Anette na żywo potrafiła zaśpiewać źle i własne utwory xD
Ale Marko przecież był praktycznie od początku, więc jego głos i stylówa jednak będzie ciężka do zastąpienia
  • Odpowiedz