Aktywne Wpisy

WielkiNos +30
Panowie co was powstrzymuje żeby się tak ubierać?
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
#modameska #pytaniedoniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file6178717257426182633
Pobierz
Zoriuszka +285
Wydaje mi się iż powoli wychodzimy z ery mediów społecznościowych. Każda kolejna platforma jest obecnie cieniem dawnej siebie, i mimo iż może nawet posiada liczby (które w większości z nich rok rocznie lecą i tak na łeb), tak poziom tam prezentowany dawno już sięgnął dna.
#twitter - 90% contentu to wyzywanie jednych przez drugich. Wszystko oparte jest na kręceniu nienawiści między grupami społecznymi. Promowane przez algorytm posty to albo zwidy alkoholowe
#twitter - 90% contentu to wyzywanie jednych przez drugich. Wszystko oparte jest na kręceniu nienawiści między grupami społecznymi. Promowane przez algorytm posty to albo zwidy alkoholowe

@kobiaszu: dokladnie, takie prace sa przewidziane dla studentow i ludzi na zyciowym zakrecie. 30 latek po studiach i z 10 letnim stazem w magazynie w CV no to
Między bajki można włożyć też że ktoś to robi specjalne. Koszty rekrutacji są wysokie, a zniszczenia mienia lub kradzieże w przypadku pracy na magazynie też nie są tanie w obsłudze.
Komentarz usunięty przez autora
Sam teraz gorzej zarabiam, bo zmienilem branze na bardziej perspektywiczna, no ale sam sobie jestes winny. Bez obrazy, ale 10 lat dymac na magazynie to naprawde trzeba nie miec jakiejkolwiek ambicji czy potrzeby rozwoju (a sam nie jestem jakims pracusiem z wielkimi aspiracjami na zarabianie hajsu). Jeszcze jakby faktycznie jakos placili, a niecale 4 kola to sie zarabia w jakims lepsiejszym korpo po roku, gdy jest to Twoja pierwsza
@r5678: To się dzieje na serio?
czyli biegle władasz jednym jezykiem obcym przynajmniej
zakładam ze jestes z Krakowa
jebiesz na magazynach 10lat
Jako student spedziłem na magazynie 1 dzien i sie zwolniłem XDD niczego nie żałuję. Wysyp robactwa na magazynie był przerażający. Oby to była zarzutka
Z tym wyzszym wyksztalceniem to ten magazyn to powinna byc pierwsza praca na pol roku i tyle. Rekruterzy pewnie mysla ze sobie jaja robisz czy cos. Ostatnio moj szef robil rekrutacje na szeregowe stanowisko, to tez na rozmowe przyszedl gosc, co mial papiery na stanowisko szefa, no to logiczne, ze go szef nie wezmie jak tamten sie pewnie nawet sluchac nie bedzie chcial.
facet miedzy 30-50 lat nie istnieje dla panstwa, powienien placic podatki i sie nie odzywac
Ja z podobną wiedzą i średnim wykształceniem byłem już menadżerem jakości, teraz odpowiadam za zgodność, zaraz przeskakuje na inny duży proces pracując u lidera rynku w Polsce. Więc da się bez ścisłej specjalizacji
źródło: comment_1610449570llksHJLnlSe7q8qqfFw65A.jpg
Pobierz@kobiaszu: Co wy p---------e xD przecież z połowa polaków do końca życia pracuje na takich stanowiskach, co wy myślicie że wystarczy poprawcować parę lat jako magazynier a potem znajdzie się jakieś kierownicze stanowisko, ja p------e.