Aktywne Wpisy
McBreed +136
zabrałem się za oklejanie, umyłem, odtluscilem i zmarnowałem jakieś 3,
może 4 metry folii zanim nauczyłem się, jak działa i jak się na niej pracuje ¯_(ツ)_/¯
wyszło spoko, jutro będę oklejal dach i może coś jeszcze, jak czas na to pozwoli.
będę zdawał relacje z dalszych prac, trzymajta się ogulem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stepujacymechanik #diy #motoryzacja #samochody ##!$%@?
może 4 metry folii zanim nauczyłem się, jak działa i jak się na niej pracuje ¯_(ツ)_/¯
wyszło spoko, jutro będę oklejal dach i może coś jeszcze, jak czas na to pozwoli.
będę zdawał relacje z dalszych prac, trzymajta się ogulem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stepujacymechanik #diy #motoryzacja #samochody ##!$%@?
lukasj +101
Uczestniczyłem w takim programie. W sumie darmowy, szkolenia z marketingu internetowego itd. Program bardzo fajny. Ale jest pewien problem... były jakieś miejsca na płatny staż po zakończeniu programu. Niby miałem nie kandydować ale jednak pomyślałem - a co mi szkodzi - więc się zgłosiłem. No i kandydaci byli punktowani. Zabrakło mi jednego punkta. Dlaczego o tym piszę? Chyba się domyślacie za co był dodatkowy punkt.
Niestety, tego punktu nie dostałem, bo urodziłem
Niestety, tego punktu nie dostałem, bo urodziłem
Mam dostęp do pewnej 17-letniej dziewczyny. Nie jest za ładna, ale nie jest też odstraszająca. Generalnie mogę ją ruchać kiedy chcę. I jak chcę, bo ona chce żebym ją traktował jak szmatę, pluł do mordy, bił itp. Wychowywała się bez taty. Każdy dojazd w dwie strony do niej kosztuje mnie 20zł (70km autem), gumki 3szt, około 10zł i maxigra (sildenafil) około 15zł. Czyli 45zł to koszty operacyjne pojedynczego ruchania tej małolaty. Plus jakiś napój to 50zł.
Opłaca się tak jeździć dla samego ruchania? Dziewczyna kompletnie mnie nie pociąga, ale nie rucham w ogóle, bo nie chce mi się niczego szukać i uważam to za taki worek treningowy. Co sądzicie, warto to ciągnąć?
#sex #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ffa44e77bef0f000aeb244e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Jesteś dla niej wujkiem ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie no chłopie, przynajmniej zwrot za dojazd od niej chciej.