Aktywne Wpisy
Kopyto96 +76
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#krakow #nieruchomosci #mieszkanie
Komentarz usunięty przez autora
Ale jak już, to jakieś ładne ustronne miejsce w którym wiem, że obok w najbliższych latach nie powstanie autostrada albo jakiś budynek pięć metrów dalej ;p
@melonnyk: mieszkanie od podwórka załatwia problem, poza tym są okolice typu plac na groblach gdzie do wawelu masz 10 kroków a turystów i pijoków tyle co nic. Stan instalacji itp to może być problem ale przebolałbym dla klimatu do którego nowe budownictwo nie ma podjazdu.