Profesor UJ: mam już problem z jedzeniem, bo za dużo o nim wiem
Prof. Paulina Kramarz mówi, że pestycydów w żywności jest już tak dużo, że zaleca się, by jabłko myć przez 1,5 minuty. - To szaleństwo - mówi i dodaje, że sama ma już problem z kupowaniem jedzenia, bo za dużo wie o tym, co w nim jest.
Alamakota2017 z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 184
- Odpowiedz
Komentarze (184)
najlepsze
- Pani profesor jest specjalistą od bezkręgowców, a ekologią żywności zajmuje się hobbistycznie. Oczywiście w artykule nie jest o tym napisane i trzeba sprawdzić samemu, ale skoro profesor tak mówi to się kłócić z mądrzejszym nie wypada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- pierwszy raz słyszę aby ktoś pryskał owocujące drzewo chemią. Przecież to by badań nawet nie przeszło na skupie xD
Zamiast ograniczyc sie do swojej specjalizacji to pieprza jak przekupy na targu na kazdy temat i wywlekaja swoje wlasne opinie
Na 15 chłopców którzy pracowali i dorastali po 89 roku w tamtych warunkach do 99 roku. 7 jest bezpłodnych plus 2 udało się zrobić dziecko z próbówki. |Nie mieliśmy tych samych dziadków. Choroby genetyczne zostały wykluczone. Byliśmy po prostu pociorkowymi
rodzinami rolników. Rundup i nne pestycydy
@Xefirex: Spleśniałe jabłko nie nadaje się do jedzenia. Zresztą jabłko nie jest obite lub spleśniałe przez brak pestycydów, tylko przez to że ktoś je nieprawidłowo zbierał i przechowywał.
@K-S-: też przez brak oprysków...
@Danuel: Wiadomo, tylko w Polsce się pryska, przygłupie xD
Kup sobie zatem holenderskie produkty, tam jest full ekologia.