Wpis z mikrobloga

• 1
@paczelok ja grałem rok temu swoją pierwszą grę na konsolę lvl27, dla mnie r--------l na maksa, po wiedźmaku żadna gra mi się nie podobała tak bardzo, szczerze polecam
  • Odpowiedz
@JustKebab: Dokładnie. Trójka to lepsza gra z oczywistych względów. Ale klimat jedynki jest nie do podrobienia. Przecież takie podgrodzie (za dnia i nocą (!)) ma więcej klimatu niż wszystkie wioski z dwójki i trójki razem wzięte. Albo cały akt IV (!) Niektórzy mogą się śmiać "Hehehe, ale jak to, przecież grafika w trójce lepsza i w ogóle" Ale tu trzeba się wczuć i zagrać. Tak samo Novigrad vs Wyzima. No
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@paczelok: jedyny mod jaki polecam to ten który dodaje Ci wszystkie znaczniki na mapie na raz z wtedy widzisz że po drodze masz misje a nie musisz się przeklikiwać
  • Odpowiedz
  • 0
@dracul: jest coś takiego? :o
Muszę pamiętać jak będę grał kolejny raz, denerwujące było to że mogę pominąć jakaś ciekawą misję jeśli nie przejadę każdej leśnej ścieżki wzdłuż i wszerz xD
  • Odpowiedz
@MarioMAX Co jak co, ale mimo archaicznego gameplayu (mi osobiście nie przeszkadzał) to pierwszy Wiedzmin ma klimat zdecydowanie nie do podrobienia. Szczególnie lubię to, że każdy rozdział się czymś wyróżnia i nawet gdy odwiedzamy te same lokacje, to sytuacja potrafi być całkowicie inna
  • Odpowiedz
@MarioMAX

Teraz mam zamiar w biegu przejść wszystkie części.

Ja tak robiłem, zatrzymałem się w połowie W3. Nie zmienia to faktu, że warto było, bawiłem się świetnie. A motyw z przenoszeniem zapisów dodawał większego uroku całej zabawie. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@Scrappy: Prolog trzeba przebolec, mówiłem bratu, że musi go na siłę zrobić. Jak zrobił to skończył grę na 100%. Ja nawet tyle nie miałem.
  • Odpowiedz