Wpis z mikrobloga

Zamierzam kupić WV 5 Premium https://www.mediaexpert.pl/agd-male/sprzatanie/myjki-okienne/myjka-do-okien-karcher-wv-5-premium-1-633-453-0?gclid=CjwKCAiA_9r_BRBZEiwAHZ_v16UHOZ1VUZoTEfAQmGM8PK31KfX6SO0arqjI5vHyFFrWft1OdU0fBhoCUjQQAvD_BwE
Czy ten model posiada możliwość wymiany aku? Oczywiście zanim zapłacę sprawdzę w sklepie czy to na pewno ten model, żeby uniknąć inby jak u @Kressska
#karcher
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SF71H: to jest dokładnie ten sam model, który wybrałam, za który zapłaciłam i którego nie dostałam ¯\_(ツ)_/¯ niestety dzisiaj mi nikt z media expertu nie odpisał i serio nie wiem co robić, do sklepu stacjonarnego nie mam jak pojechać, bo to kilka km.

A tak, ten model powinien mieć wymienny aku.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SF71H: ja pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, prędzej na allegro bym pomyślała, że tak będzie (a nigdy tak nie miałam). Jak Ci się udawało rozwiązać takie sytuacje?
  • Odpowiedz
@SF71H: ok dzięki, już nie męcze. To jak się nie uda rozwiązać to z tej opcji skorzystam, tylko boję się, że mi nie przyjmą zwrotu... w końcu to inny model XD nie wiem czy oni to mają gdzieś zarejestrowane jaki mi wysłali, ale powinni w sumie.
  • Odpowiedz
@SF71H: ale jaja XD a teraz na stronie jest za 333 zł, może im się pomyliło z ceną i nie chcieli w takiej promocji wysyłać? Ode mnie już odebrał kurier tamten model i dzisiaj napisali, że kasę oddadzą.
  • Odpowiedz