Aktywne Wpisy

Beeercik +168
Wszystkich tych odklejeńców zwolenników systemu kaucyjnego powinno się wytykać palcami na ulicach.
Ale skoro już to przeszło to proponuję wprowadzić kolejne kaucje, no bo dlaczego niby nie?
Kaucja na papierki po batonie - 50gr będzie odpowiednie. Ewentualnie 1zł dla czekolad.
Kaucja na opakowanie po makaronie - od 50gr do 1zł w zależności od ilości makaronu.
Ale skoro już to przeszło to proponuję wprowadzić kolejne kaucje, no bo dlaczego niby nie?
Kaucja na papierki po batonie - 50gr będzie odpowiednie. Ewentualnie 1zł dla czekolad.
Kaucja na opakowanie po makaronie - od 50gr do 1zł w zależności od ilości makaronu.
źródło: temp_file8427984344220884271
Pobierz
vateras131 +6
Jakie gry według was mają najciekawszą główną mechanikę/gameplay? Chodzi mi o takie tytuły, które raczej nie stawiają na fabułę, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywności i inne fillery, lecz całe "mięso" leży w rozgrywce, która potrafi przez długi czas zaskakiwać głębią. Moje typy:
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio

Ja swój dostałem w 2000roku po komunii.
Znalazlem kiedyś paragon kosztował jakieś 4000zl z monitorem.
Podzespoły to jakiś Intel Celeron 400mhz, dysk chyba 10gb lub 20gb, 64MB ram, karta graficzna jakąś nVidia, myszka kulkowa xd, monitor kineskop.
Chcialem kiedyś zainstalować na tym kompie gta3 ale nie poszło xd zasinalo się strasznie
Komputer służył mi aż do 2 klasy gimnazjum - 2006 rok, monitor działal jakoś jeszcze do 2009 roku.
Zapraszam wszystkich urodzonych w roku 1991 pod tag #klub91.
#zycie #urodziny #30urodziny #dziecinstwo #lata90
źródło: comment_1609914458pT8IUJAYUSzDSLZgbewrYx.jpg
PobierzProcesor Intel Celeron 333MHz
32MB RAM
Karta graficzna S3 Trio 4MB + zewnętrzny akcelerator 3D Voodoo (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Dysk chyba 3GB
Nawet w quake 2 dało radę na tym pograć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po kilku latach ojciec dokupił dodatkowe 32MB RAM bo mu Tomb Raider 2 albo 3 nie działał XDDD Ech, historia. Teraz mam zegarek z lepszymi parametrami XD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1609932427eHoqQWnxZhlgpip3Bbm0Zo.jpg
PobierzMoja pierwsza składanka od ruska na której był: Turok: Seeds Of Evil, KISS:Psycho Circus.
Potem wpadł Driver przez którego musiałem dokupić ramu, RedAlert1, Tiberium Sun,
Duron 1000 Mhz
128MB RAM
Geforce 2 MX 400 64MB
Segate 40GB