Wpis z mikrobloga

@jegertilbake: Kolega ( ͡° ͜ʖ ͡°) czeka aż mu SLD przyjdzie. Jak myślisz na start 150 czy 200 próbować? a może inna dawka ? nigdy ten kolega nie brał nic poza zielonym. Ten kolega ( ͡° ͜ʖ ͡°) chce ugadać się z ogarniętymi opiekunami ma w planach troche porysować, posłuchać muzyki pogadać do siebie z przyszłości do kamery, pochodizć po lesie. Zarezerwowany
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem: 200ug na poczatek to zdecydowanie za duzo jesli na tym kartonie faktycznie tyle jest (co sie rzadko zdarza). Chyba, ze chodzi o np 2x 100ug. Na start bym bral 100-120ug, zeby zapoznac sie z substancja, ale skoro beda tripsittery i takie plany to polecam ~150ug.

Wszystko inne widze, ze jest ogarniete. Warto tylko pamietac, zeby wylaczyc telefon oraz przekazac tripsitterom, ze nie moga ci ufac, ze jestes juz trzezwy
  • Odpowiedz
@jegertilbake: W sensie może być tak że im wkręcę że jest wszystko ok i by mi dali kluczyki bym wrócił do domu przed czasem ;d? A co w razie najgorszych akcji typu "demon chce wyjść z szafy" albo czuje strach? jest w stanie opiekun (który nie brał nigdy lsd) przemówić do rozsądku ;d? a telefon wyłączyć by nie patrzeć na godziny? czy by nie dzwonić do kogoś xD?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jegertilbake: po zielsku bardzo przyjemnie chodzi się po Night City w Cyberpunku ( ͡° ͜ʖ ͡°) po prostu se łazisz, nic nie robisz, w ustawieniach wyłączasz elementy HUBa i zwiedzasz. Poezja <3
Może po kwasie też być ciekawie xD
  • Odpowiedz
@jegertilbake: Jakie LSD wybrałeś? I czy to było 2x100 czy jeden karton 200?
Próbowałem kiedyś na 100ug zagrać w GTA V. Zszkowała mnie realność tej gry.
Pamiętam, że wbiegłem na autostradę i autentycznie bałem się, że mnie auta przejadą.
  • Odpowiedz
@beck1983: Jeden karton 200, biore LSD od 6 lat wiec wiem kiedy 200 to 200 xD

@Niebadzlosiem: Najlepiej im powiedz wczesniej, zeby dopiero ci oddali telefon/ kluczyki wieczorem jesli wezmiesz rano. Sprawdz na necie ile trwa trip. Telefon po to, zebys nie dzwonil do ludzi, nie pisal glupot po kwasie na fb.
  • Odpowiedz