Wpis z mikrobloga

@ugabugadojaskini: takich ludzi ?

"Misja z Hanako to punkt bez odwrotu, czyli dzisiaj chyba już Cyber pęknie po ponad 80h :) przymykam oko na różne duperele i bawię się świetnie. Bankowo będzie drugie podejście już na ps5 i po wydaniu wersji dedykowanej na nowe konsole. Świetne, zapadające w pamięć postacie, których imiona jednym tchem mogę wymienić. To oznaka świetnie stworzonych charakterów. Drugie podejście chyba jako kobitka będzie. "
  • Odpowiedz
@dumelosw: Uuuu 'komuś' nie spodobały się komentarze pod poprzednim wpisem więc 'ktoś' go postanowił usunąć i zacząć karuzelę własnego s----------a od początku xDD
  • Odpowiedz
@cin123654: co jest złego w zacytowanym przez ciebie fragmencie? mam identyczne odczucia co autor tego tekstu, obecnie jestem na drugim playthru, tym razem jako nomada a został mi jeszcze street kid do ogrania. Pierwsze podejście skończyłem w 31 godzin, wielu misji jednak nie skończyłem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@dumelosw: Najgorsza gra według wykop.pl - CP2077. Bo policja nie gania, a NPC nie chodzi robić kupy

@cin123654: dodaj do tego teleportujących się policjantów, znikające auta, brak jakiejkolwiek grywalności na konsolach, czy okłamanie graczy contentem, którego nie ma jeszcze kilka miesięcy temu.
  • Odpowiedz
@dumelosw: dla mnie to najlepsza gra w ogóle a zaczynałem kiedyś od zxspectrum więc trochę już tytułów zwiedziłem. Pewnie że zabugowana, pewnie że za krótka, ale rozwinie się niesamowicie i jestem o tym przekonany. 130h zleciało w moment.
  • Odpowiedz
@cin123654 Ty jesteś jakiś nienormalny albo ci płacą albo po prostu jesteś dzieciakiem co się nudzi na feriach, bo nieważne w jaki post o Cyberpunku nie wejdę to ty wszędzie piszesz w ciul komentarzy i trzepoczesz się jak karp w wannie xD
  • Odpowiedz