Aktywne Wpisy

ShockDeals +268
nowszyja +398
Dlaczego w Polsce nie wprowadzi się prawa takiego jak np na Islandii, że aby mieć psa w bloku, to trzeba mieć zgodę wspólnoty? Normalni ludzie mogliby żyć bez odgłosu ujadania za ścianą, bez smrodu kundla na klatce, bez gówna przez blokiem, bez obszczanej elewacji. A psiarze po prostu koncentrowaliby się w innych blokach, gdzie nawzajem cieszyli by się ujadaniem, smrodem i syfem, który tak lubią.
Jesteś za?
#psiarze #psy
Jesteś za?
#psiarze #psy

#kitku #koty
źródło: comment_16093649641EgEtV0KgskrdliS00JYpp.jpg
Pobierzźródło: comment_1609380045QGO2BTqaRGi0BAH0WjUwVI.jpg
Pobierz@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: jest piękny, kochany i wierny
źródło: comment_16094000924OEUpstdrEDHvUzmJpTmbt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Kantar funkcjonuje już normalnie, mruczy bawi się i tyje, znaleziona około 8 miesięcy temu przez fundację która zajęła sie leczeniem a jak usłyszałem jej historie to nie mogłem przejść obok obojętnie
dam mu krople z supstancja żrąca potem poszedłem do normalnego weterynarza i powiedział mi że oko załatwiły krople nie wiem ile jest takim poszkodowanych kotelow
@asadasa: No wiadomo. Skoro nie potrafili cię wychować to nic dziwnego, że uwagi innych ludzi co do twojej kultury spływają po tobie jak po kaczce. Powinnaś się wstydzić.
@myszka_szara: I obrzydliwy.
@myszka_szara: No tak. Bo do stwierdzenia wyglądu obrzydliwego oka trzeba być weterynarzem. Gratulację. Dopiero 2 stycznia a już mocny faworyt na bzdurę roku.