@LaughingMan2501: przyznaje się, od niedawna oglądam, a wiem od bardzo dawna - kampanii - nie będzie niczego ( ͡°͜ʖ͡°) ale się wkręciłem, szanuje tutaj użytkowników za wiedzę o uniwersum i staż - naprawdę szanuję i doceniam to, pewnie z 80% - 90% z Was wie / pamięta o wiele więcej ode mnie, szanuję to, ale na Boga myślcie samodzielnie, a nie tłumnie, kojarzcie ze
@aa-aa: kogo nazywasz pielęgniarką? Oblecha z tagu czy kobietę co przychodzi plajster nakleić i woda utlenioną polać? Bo jeśli coś z tych dwóch opcji nazywasz pielęgniarką to tak NIE MA ŻADNEJ PIELĘGNIARKI.
#scam #ruleta #h----d #instagram Czemu Instagram twierdzi że to nie jest scam i nie chce usuwać takich treści xD Profil to nie fake.Ogolnie dużo scamu jest u niej reklamowana i przy każdym Instagram uważa że jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°)
przyznaje się, od niedawna oglądam, a wiem od bardzo dawna - kampanii - nie będzie niczego ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale się wkręciłem, szanuje tutaj użytkowników za wiedzę o uniwersum i staż - naprawdę szanuję i doceniam to, pewnie z 80% - 90% z Was wie / pamięta o wiele więcej ode mnie, szanuję to, ale na Boga myślcie samodzielnie, a nie tłumnie, kojarzcie ze
Komentarz usunięty przez autora