Aktywne Wpisy
kryspin_69 +124
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +131
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Alicja Jakubowska [..] która zaszczepiła się w Polsce pierwsza [..] podczas briefingu prasowego [..] przyznała, że wątpliwości co do szczepionki pojawiały się również wśród pracowników służby zdrowia. Jej zdaniem, wynikało to z braku wiedzy.
Zaczyna się wmawianie lekarzom, że przyczyną ich rezerwy wobec szczepionki mRNA jest brak wiedzy. Nieźle. Popcorn kupiony #pdk
//
#polska #lekarz #medycyna #zdrowie #szczepienia #covid19 #koronawirus #heheszki #bekazpisu
W każdym zawodzie "wąski specjalista" będzie lepszym źródłem informacji od "ogólnego" lub specjalisty z innej działki.
@kjjbox: powiedz mi ile % pielęgniarek, położnych czy personelu niższego szczebla ma wiedzę na temat genetyki, mRNA czy choćby chorób zakaźnych? To jakbyś od starego mechanika co naprawiał syrenki wymagał wymiany układów w Tesli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kjjbox: No i pani ma rację - ludzie boja się szczepionki, bo nie mają wiedzy (pewności), że jest bezpieczna. Można sobie czarować jak się chce, ale nie ma badań co do długofalowych skutków szczepionki i nikt nie powie, ze jest bezpieczna w tym aspekcie. Szczepionka ma ledwie miesiąc, więc tylko idiota podejdzie do niej bez sceptycyzmu. Politycy i media zamiast wątpliwości rozwiewać, walą propagandę i
@niezdiagnozowany: szczepionki mają przejść przez wszystkie fazy badań oraz testów i czas nie ma nic do tego.
Co XD?
Juz to wyzej wytlumaczylem.
No to nie powoduja, czy praktycznie nie powoduja, a co z ta konkretna szczepionka jakie sa uboczne skutki dlugoterminowe?
@chrominancja: tak wiem, a Ty wiesz?