Wpis z mikrobloga

@Goryptic: ciężko stwierdzić, czwórka wobec trójki była jednak okrojona, jakby trójka wyszła później to jest szansa że ludzie by zauważyli. Niemniej mi osobiście najlepiej grało się w 3 i 5, ale znam ludzi którzy kochają 4, ważna jest zabawa
  • Odpowiedz
@Pierogies: h5 jest zbyt wolne (niepotrzebne animacje mapy), dalej mapa jest zbyt mało przejrzysta, ogólnie mechanika chodzenia w porównaniu do 3 ssie. "Drzewko umiejetnosci" imo gorsze niz to co w H3, bardziej okrojone było ale tez lepsze do planowania. Drzewko miasta ciekawe, praktycznie ciezko okreslic mi, za mało grałem.

Walka tez mi sie nie podoba, moze dlatego ze mechaniki orków i krasnoludów są irytujące i totalnie psują mi schemat gry.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@tomislawniepelka: nie tylko. Studio upadło gdy to wydawali. Gra była po prostu niedokończona. Nie hejtuje czwartej części wiele zmian szkło w dobrym kierunku parę w złym, ale to nie tylko konserwatyzm graczy spowodował, że gra nie cieszy się taką sympatią.
  • Odpowiedz
@pixelbox: @Goryptic: @Buniu: @Kefir91: @Melcma: @Trybus: @MatiBicek:
ja tam lubię czwóreczke na równi z trójką. Bo jest totalnie inna, ale też się fajnie w nią gra. Mam dużo fajnych, ciepłych wspomnień z nią związanych jak graliśmy z kuzynami hot seats. Zazwyczaj jedynym argumentem ludzi hejtujacych czwórkę jest fakt, że nie jest trójką.

@tomislawniepelka: ooo Ty #!$%@? bobrze, właśnie widze, że mnie ubiegłeś z tą
  • Odpowiedz