Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Po świętach rozmowa z CTO który jest skłonny mnie awansować, manager która stoi za mną murem że sie nadaje i możliwa podwyżka - to brzmi jak sen, serio
Niedawno skończyłem 27 lat, więc chyba dobry moment na krok dalej (。◕‿‿◕。)
#testowanieoprogramowania #pracbaza #chwalesie #tylewygrac
@darqnies: trenowałem gościa który mial 40 i zmieniał branżę i jako peirwszy z całej grupy (reszta poniżej 30) znalazł pracę. Głowa do góry, masz jeszcze kawał życia przed sobą, bylebyś jednak nie siedział na dupie i cos z tym robił. Trzymam kciuki za Ciebie :)
@pigoku: mnie wyrzucili z pracy dwa razy, raz z własnej głupoty (startup), raz za to że manager przegrała ze mną w mario karta (spory farmaceutyk, korpo), obydwie sytuacje doprowadziły mnie tu gdzie jestem, więc nie ma tego złego... ( ͡° ͜ʖ ͡°
Gratki :)
Dostałem niedawno ofertę pracy na pozycję managerska, ale ostatnio rok w nowej firmie pokazał mi, jak wiele jeszcze nie umiem, mnóstwo pracy przede mną :)
Ale jeszcze raz gratulacje :) osób z 8 lub wiecej latami doświadczenia w branży jest tylko promil.
@Tapirro: gdzie ja napisałem że będę na UOP? Nic sie nie zmienia, nadal będę na b2b.
Czyżby wszyscy znali ludzi, co poszli do Epamu na seniorów/managerów a niejeden junior by ich zmiażdżył skillem?xD
Komentarz usunięty przez autora
@Dominias: większość testerów których znam wchodziła w to, bo nie mieli bacgroundu w it. Zaczęli od manualnych, a potem już można karierę jakoś rozwijac jak siedzisz w branży
@Dominias: powiem Ci, bo prowadziłem rok szkolenia: wysokie zarobki / niski próg wejścia. Jak ja zaczynałem w 2012 / 2013 to po prostu aplikowałem na każdą pozycje IT (1 rok studiów), na admina sie nie dostałem, i tak zostałem testerem gier XD Obecnie jest tłum ludzi zewsząd bo się mówi że nawet programować nie trzeba umieć a i 15k do