@sargento: Wiem, że to cx. Ale chciałem coś na szerszych oponach. Będzie ok @AerodynamiC: Jest popyt to producenci ciągną ile mogą. Ja się ciesze, ze ten był dostępny bez czekania
@Im_from_alaska: rozumiem, że to działa na zasadzie brandingu, ale czym rzeczywiście ten rower różni się od mojej meridy za 2300? czy na twoim rowerze jeździ się lepiej, szybciej? zakładając, że mamy takie same umiejętności
czy na twoim rowerze jeździ się lepiej, szybciej? zakładając, że mamy takie same umiejętności
@AerodynamiC: tak. im wyższa cena, tym niższa waga. poza tym, dla totalnego amatora, takie rzeczy jak napęd nie robią większej różnicy. mam szosę z di2, i fakt, działa super. ale dobrze wyrugalowana 105 zmienia biegi tak samo dobrze.
@Im_from_alaska: jak to wersja? I wygląda na całkiem duży rozmiar. Brałeś w ciemno czy wcześniej gdzieś udało ci się sprawdzić rozmiar? Przy takim kolorze aż szkoda będzie nim wjechać w błotko, chociaż mój czarny też nie wygląda dobrze po niektórych przejazdach
@Im_from_alaska kupiłem z 15 lat temu w pół ciemno Canyona rocznik 00 od Szwajcara za 2500 PLN. MTB, 9 kilo wagi, magnezowy SID z przodu, pełne XT/XTR. Jeździ do dziś jak złoto, jedyny problem to koła 26' które dziś są nieco passe, ale nie da się ich zmienić. A nabite ma kilometrów jak Passat TDI.
Kilometrów #wykopcanyonclub
@AerodynamiC: Jest popyt to producenci ciągną ile mogą. Ja się ciesze, ze ten był dostępny bez czekania
@sargento: W zasadzie obecnie rower musi umieć latać w kosmos bo szosa musi to co endurance, endurance co gravel, a gravel co mtb.
@AerodynamiC: tak. im wyższa cena, tym niższa waga. poza tym, dla totalnego amatora, takie rzeczy jak napęd nie robią większej różnicy. mam szosę z di2, i fakt, działa super. ale dobrze wyrugalowana 105 zmienia biegi tak samo dobrze.
ale najbardziej i tak liczy się noga
Przy takim kolorze aż szkoda będzie nim wjechać w błotko, chociaż mój czarny też nie wygląda dobrze po niektórych przejazdach
źródło: comment_1608747432QyC21EPkTwUt3rF3YFSb6s.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Szatanski_werset: na stronie producenta w tym kolorze jest model za 11k i 14k.