Chciałem się z Wami podzielić filmikiem przedstawiającym mój samochód stworzony w grze/symulatorze (jak kto woli) Assetto Corsa. Jest to replika mojego prawidziwego Golfika.
@darrrrekdaro: zawsze się zastanawiałem jaki jest sens inwestowania w stare trupy (szczególnie, że to golf), skoro za tę kasę można kupić znacznie lepsze/nowsze/lepiej wyposażone auto
@MaddoxX1911: takim zestawem jeździłem od 2014 roku. Po prostu kiedy chcialem/potrzebowałem wciskałem przycisk i samochód szybko się podnosił. Np kamień na drodze albo jakiś zwirz, bez problemowo i do przyzwyczajenia ale trzeba lubić taką jazdę
@Tylko_noc @fiolkins to moje jedyne auto i od 2014 roku w takim zestawie, bez problemu po górach, w trasę. Odpowiednio dobrze ustawione negatywy kół i opony się nie ścierały jakoś szybko, robiłem do 10k km rocznie.
@Jacek12 no wystają, heh, troche szerokie, dograne z błotnikami tak, aby błotnik wskakiwał między felgę a oponę (wiem - chore i ciężke do
Chciałem się z Wami podzielić filmikiem przedstawiającym mój samochód stworzony w grze/symulatorze (jak kto woli) Assetto Corsa. Jest to replika mojego prawidziwego Golfika.
https://youtu.be/gu607du4QNU
źródło: comment_1608645912E6vafYhZGk1X5qlrmR4e6N.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Od razu uprzedze wykop nie lubi takich aut xD nie rozumieją xD
Komentarz usunięty przez autora
@fiolkins
to moje jedyne auto i od 2014 roku w takim zestawie, bez problemu po górach, w trasę. Odpowiednio dobrze ustawione negatywy kół i opony się nie ścierały jakoś szybko, robiłem do 10k km rocznie.
@Jacek12
no wystają, heh, troche szerokie, dograne z błotnikami tak, aby błotnik wskakiwał między felgę a oponę (wiem - chore i ciężke do
źródło: comment_16087089352CHVZM5Q38eoqmxps1UwCR.jpg
Pobierzźródło: comment_1608730580CHmuWyi40qNnDk2Uz64IOP.jpg
Pobierz