Aktywne Wpisy
Kanarynka +39
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

denazyfikacja +172

#motoryzacja #bekazpodludzi
źródło: comment_1608627020TnozSo22paHaLk82Kxgz9y.jpg
PobierzWciąż - jak jeździłam 15-letnią Almera to po prostu miałam telefon na stojaku, a jak z kimś rozmawiałam to na głośnomówiącym z telefonu. Nie trzeba jak debil trzymać telefonu w ręce
@urojony_uzurpator
W takim razie czemu nie ma mandatu za wpiermandalanie żarcia za kierownicą czy palenie fajek?
Komentarz usunięty przez autora
Pierwszy lepszy artykuł z gugla
A cały artykuł brzmi:
. Kierującemu pojazdem silnikowym, który przewozi osobę, zabrania się palenia tytoniu lub spożywania pokarmów w czasie jazdy. Nie dotyczy to kierującego samochodem ciężarowym, który przewozi osobę w kabinie kierowcy, i kierującego
Komentarz usunięty przez autora
@SpalaczBenzyny: Co nie znaczy, że jedziesz wtedy źle lub niewłaściwie. Jak słucham audiobooka to też tak potrafię się wyłączyć.