Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co się stało z współczesnymi mężczyznami? Dawniej normalne było żeby starać się o kobiete, pokazać się z najlepszej strony, kokietować i cały proces może i był mozolny ale po kawałku docierało się do serca kobiety. Często nawet gdy od początku nie była zainteresowana to trzeba było pokazać na przekór i jeszcze bardziej się postarać ale ludzie się jakoś dobierali i łączyli w pary. Nie było nic dziwnego żeby mieć kobiete to trzeba się namęczyć czasem i miesiącami. A teraz? Jeden z drugim chciałby mieć od razu bez żadnego wysiłku. Stąd jest frustracja, że albo jest przystojny - będzie miał ot tak, albo jest brzydki - nie może mieć ot tak. A gdzie cały proces w tym wszystkim? Gdzie cała otoczka, magia, budowanie relacji, podrywanie? Wszystko chcielibyście mieć podane na tacy bez żadnego wysiłku i nie tędy droga panowie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #takaprawda #przemyslenia #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #milosc #tfwnogf #tinder #blackpill #redpill #zycie
─
Co się stało z współczesnymi mężczyznami? Dawniej normalne było żeby starać się o kobiete, pokazać się z najlepszej strony, kokietować i cały proces może i był mozolny ale po kawałku docierało się do serca kobiety. Często nawet gdy od początku nie była zainteresowana to trzeba było pokazać na przekór i jeszcze bardziej się postarać ale ludzie się jakoś dobierali i łączyli w pary. Nie było nic dziwnego żeby mieć kobiete to trzeba się namęczyć czasem i miesiącami. A teraz? Jeden z drugim chciałby mieć od razu bez żadnego wysiłku. Stąd jest frustracja, że albo jest przystojny - będzie miał ot tak, albo jest brzydki - nie może mieć ot tak. A gdzie cały proces w tym wszystkim? Gdzie cała otoczka, magia, budowanie relacji, podrywanie? Wszystko chcielibyście mieć podane na tacy bez żadnego wysiłku i nie tędy droga panowie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #takaprawda #przemyslenia #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #milosc #tfwnogf #tinder #blackpill #redpill #zycie
─
power-weak +52
Postanowiłam założyć konto na Wykopie, by móc rozdać wam handmade'ową czapkę, rabaty dla każdego, no i może przy okazji spopularyzować moje portale społecznościowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od kiedy pamiętam zawsze ciągnęło mnie do rękodzieła, chciałam wykorzystywać swój talent i zmysł artystyczny, jednak nigdy nie myślałam, że jedną z moich największych pasji stanie się szydełko. Wprawdzie bardziej chciałam nauczyć się robić na drutach, niż szydełkować, ale po pierwszym szaliku, który bardziej przypominał kołnierz ortopedyczny, postanowiłam rozwinąć to, co wychodzi mi najlepiej.
Wciągnęło mnie to na maksa i teraz poświęcam każdą wolną chwilę na szydełkowanie i tworzę moje Same cudowności. Prowadzę profile o tej samej nazwie na Facebooku i Instagramie, więc tam mnie najszybciej znajdziecie.
Robię dywany, pluszaki, kocyki i super ciepłe czapki z wełny merynosa.
Moim marzeniem jest, aby moje Same Cudowności dotarły do jak największej liczby osób, dlatego jeśli podoba Wam się rękodzieło i chcielibyście sobie lub innym sprawić fajny, unikatowy prezent to piszcie do mnie! Zrobię wszystko, żebyście byli zadowoleni z jakości wykonanej przeze mnie pracy, dla mnie to ogromna satysfakcja.
Przechodząc do rzeczy: organizujemy #rozdajo! Daj plusa, zostaw komentarz i bierzesz udział w losowaniu czapki z wełny merynosa z wysyłką na mój koszt. Losowanie przez #mirkorandom we wtorek, 22.12.2020 o godzinie 21:37.
Nie zostałeś wylosowany? Nic nie szkodzi, napisz na Instagramie lub Facebooku, co chciałbyś kupić, podaj hasło "usuń konto", a dostaniesz rabat 25 złotych.
Wklejam linki do FB oraz IG, w komentarzach kilka zdjęć z moimi rękodziełami.
https://www.facebook.com/samecudownosci
oraz
https://www.instagram.com/samecudownosci/
#cebuladeals #handmade #rozdajo #szydelkowanie #hobby
Komentarz usunięty przez autora
To troche zniecheca ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
a ta srebrna gałązka to też rozdajo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)