Aktywne Wpisy
kopilop +26
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
jestemtakizmeczony +488
Codziennie w Polsce 13 osób nie chce już dłużej żyć. 11 z nich to mężczyźni. Od północy wylogowało się już sześcioro. Do końca dnia będzie ich drugie tyle.
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
źródło: image
Pobierz

#cyberpunk2077
źródło: comment_1608381196YaCjIZECbtl8VIrd7fkxsC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ogólnie jest sporo ciekawych rzeczy, które nie do końca w pełni zostało uruchomione:
- jest ciekawy silnik fizyczny, który liczy obrażenia od uderzenia przedmiotem - nie wiem na ile jest dokładny, ale w montazu w prologu widzimy jak
@pablo397: w sumie nie zauważyłem. Tzn. wydaje mi się, że wszędzie gdzie walczyłem tam zawsze coś się rozpadało. Jak nie jakieś odpryski od kolumn to coś innego.
A co do rykoszetów to w opisach broni czy gdzieś widziałem jakąś wzmiankę że pociski z tej broni mają podwyższoną szansę na rykoszet czy jakoś tak - więc to na pewno jest i
Komentarz usunięty przez moderatora
A odkryłes już tryb prędkość nadswietlna na pochylonych przedmiotach?