Wpis z mikrobloga

@newerty: W moim przypadku to czasami coś co wcześniej mogłem rozjechać samochodem (lampę drogową) w innym miejscu już nie mogę. Albo skały na pustyni w które jak przywalisz to cię w--------a w kosmos, a w jednym miejscu znalazłem takie, które się rozpadają na kawałki jak tylko je dotkniesz samochodem. Co do jeżdżenia samochodem to czasami trafia się na martwe ciała (randomowy event) leżące na drodze, jak w nie wjedziesz twój
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kexus512: Rozjebiesz wszystko prócz sygnalizatorów na pasach xD ile razy się na nich zatrzymałem to głowa mała.

Gra dla mnie 10/10 i gra się zajebiście. Wszedłem w świat gry jak w masło. Jestem w pracy to odliczam godziny do powrotu i odpalenia gry.

Gram na Xbox one X i gra wygląda bardzo dobrze. Chodzi płynnie a po patchach bugi mam raz na 3h gry i to takie że skin broni
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@pablo397: potykanie sie przeciwnikow jest swietne, piekny mialem moment jak jakaś wykokszona wojowniczka arasaki zrobila wokol mnie 5 unikow, nie moglem jej trafic i w koncu potknela sie o jakiegos swojego kompana ktorego postrzelilem wczesniej xD
  • Odpowiedz