Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +272
#zwiazki
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...

Kolanka +196
No to ładnie. Rano Biejatowa mówi, że poprze Rafała bo ten mówi, że to koniec z dopłatami, a tymczasem Tusk mówi, że mu smutno, że ten program nie doszedł do skutku xD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: temp_file7174080226549248359
Pobierz

#cyberpunk2077
źródło: comment_1608381196YaCjIZECbtl8VIrd7fkxsC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ogólnie jest sporo ciekawych rzeczy, które nie do końca w pełni zostało uruchomione:
- jest ciekawy silnik fizyczny, który liczy obrażenia od uderzenia przedmiotem - nie wiem na ile jest dokładny, ale w montazu w prologu widzimy jak
@pablo397: w sumie nie zauważyłem. Tzn. wydaje mi się, że wszędzie gdzie walczyłem tam zawsze coś się rozpadało. Jak nie jakieś odpryski od kolumn to coś innego.
A co do rykoszetów to w opisach broni czy gdzieś widziałem jakąś wzmiankę że pociski z tej broni mają podwyższoną szansę na rykoszet czy jakoś tak - więc to na pewno jest i
Komentarz usunięty przez moderatora
A odkryłes już tryb prędkość nadswietlna na pochylonych przedmiotach?