Wpis z mikrobloga

Jak myślicie, ile by wyszlo w PLN kupno klocków na sztuki i budowa niszczyciela Imperium? Gdzie czytałem że można to zrobić za pół ceny zestawu? Nie pamiętam gdzie mi to mignęło...

#lego
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niedzwiedzmin: nie wiemy jakie są tam elementy, jedne mogą być tanie, a część ci zaburzy porządek i bo po 10 zł je kupisz. Wszystkiego też nie kupisz w jednym sklepie, od jednej osoby, klocki jedno, a 20 przesyłek zrobi swoje.

Ja próbowałem uzupełnić braki w lego system i doprowadzić do jakiegoś wyglądu zestawy w rozsypce, które od kogoś dostałem i wychodziło o wiele drożej niż kupić taki sam zestaw używany.
  • Odpowiedz
@Niedzwiedzmin: zależy. Kilka osób się przede mną wypowiedziało i z nimi się zgadzam w 100%
Dodam tylko, że jestem na etapie teraz odbudowywania green grocera 10185, ale zamieniam 1x2 bricki modyfikowane na zwykle. Wyjdzie mi taniej. Dużo części już miałem z mixów, w tym większość figurek.
Generalnie panuje zasada, że jeśli masz figurki to warto się zastanowić nad odbudową (średnio to dotyczy City, bo tutaj figurki zwykle są bardzo pospolite,
  • Odpowiedz