Aktywne Wpisy
CoDwa +281
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +4
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

W pierwszym trailerze (tym z muzyką Archive) był taki tekst (pic rel).
#cyberpunk #cyberpunk2077
źródło: comment_1607957753ONIgXnpXt5yVDJXdb56xAN.jpg
Pobierzźródło: comment_1607957894ajYDIeFJE6n42Sue4hVQVB.jpg
Pobierz- Panowie, ten ficzer też chce inny klient!
- No to fantastycznie, tylko musimy jeszcze z nimi...
- Nic nie
Strzelili datą rok wcześniej i co uważacie, że projekt skończą co do dnia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moim zdaniem
@zuchtomek: redzi po prostu zbierają należną im rzekę gówna, a ludzie na tagu sobie śmieszkują, jak masz problem to przecież możesz zwyczajnie zczarnolistować tag i wrócić do niego za miesiąc jak się uspokoi, nie widzę problemu.
@ack: klasyka gatunku...
- Jak to nie zdążycie? Przecież już marketing mailingi z datą
A że mówili, że to nie jest GTA, to teraz zauważyłem jak bardzo to nie ma w sobie logiki. xD W grze są auta, grasz
@MerytorycznieNiepoprawny: Nie wypuszczali - źle. Wypuścili - też
No ja nawet jestem w stanie obecną sytuację zrozumieć, a ludzie nie - nie rozumieli by, zwłaszcza Polacy i zwłaszcza jeśli chodzi o polską produkcję. No, ale to tylko moja opinia :)