Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 101
@Almaak: Nie dokończył bo miało to słaby odbiór wtedy, pamiętam że przeważała liczba negatywnych ocen bo każdego wtedy denerwowało bekanie i pierdzenie co 5 sekund. Niestety Walaszek wyprzedzał swoje czasy i mało kto ogarnął ten humor ()
  • Odpowiedz
@Chikusho: @Almaak: myślę że jak teraz to ogladacie to patrzcie na nie przez okulary nostalgii, pamiętam jak była premiera tego odcinka i naprawdę on był ujowy, gdyby tych pierdow było mniej i krótsze to byłoby git ale niektóre z nich miały po dobre kilka sekund
  • Odpowiedz
  • 1
@Almaak: Może mówię prawdę, może nieprawdę, a może p------e, ale chyba seria była dokończona tylko zostało to usunięte przez złe opinie?
  • Odpowiedz
@Almaak: tak samo nie skoczył historii jak wpadli w czarną dziurę i trafili do odwróconego świata gdzie kurvinoxy były inteligentne, przynajmniej ja nie trafiłem tego na YT, tylko początkowe odcinki.
  • Odpowiedz
@wilhermil: Być może masz racje, ale uważam też że wraz z wiekiem człowiek zaczyna ogarniać więcej z tych żartów. Za dzieciaka to mnie tylko przekleństwa śmieszyły i "tępy ch**". A teraz śmieszą konteksty, barwa wypowiedzi danych postaci i ogólny absurd.
  • Odpowiedz
  • 4
Czasami na yt pod ich live'ami/odcinkami tej serii krąży plotka, że odcinek wieńczący istniał, ale został szybko usunięty a potem pojawiał się niby na live, prawda czy nieprawda to?
  • Odpowiedz