Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hans211: Prosta sprawa, do ruchanska chca alfe ktory wychedozyl stada takich jak one ale gdy pojawia sie zmarchy na ryju i gówniaki u boku to nawet beta prawiczek moze byc. Byle mial dom i samochód. Rózowe takie sa. Niewolnice instynktów.
  • Odpowiedz
@hans211: @77023: kobiety nie lubią inceli bo to okropna subkultura, ciągle się nad sobą użalają, mają się za największe ofiary świata, obrażają kobiety, chcą powrotu dawnych czasów gdzie kobiety nie mogły głosować itd.
Do tego mają osobowość paranoiczną i szukają pojedynczych faktów pod tezę że kobiety są złe i ich nienawidzą.
  • Odpowiedz
@Czesterek: incel to osoba pozostająca w celibacie mimo woli. Jest to stan rzeczywistości i obiektywna prawda. Cała reszta to naleciałości znane z kręgu pewnej subkultury, która nie odzwierciedla całej populacji inceli rzeczywistych
  • Odpowiedz
To, co wyszukałem bez większego wysiłku to jedna wielka pogarda i dehumanizacja.

@hans211: Ale robią to głównie mężczyźni. Wieczny problem z ego, kompleksami, rywalizacją. A najłatwiej napompować sobie ego atakując, dehumanizując, degradując innych. Wtedy to ja staje się ten lepszy, żyjący właściwie.
  • Odpowiedz
@hans211: Akurat z byciem prawiczkiem nie jest tak źle, bo można się zwyczajnie do tego nie przyznawać. Ja byłem do 26 lvlu prawiczkiem, oczywiście przed pójściem z pierwszą dziewczyną do łóżka nic o tym nie wspominałem. Po wszystkim powiedziałem pół żartem pół serio "nieźle jak na pierwszy raz, co?", ona się tylko zaczęła śmiać i nie uwierzyła. Stwierdziłem, że nawet lepiej i nie poruszałem tematu.
  • Odpowiedz