Wpis z mikrobloga

@Kiedys_Mialem_Fejm: nikt nie ma problemu z faktem ze są postacie homo. Nawet w chłopakach z baraków wątek homo jest powszechny ale tam ma to sens i bawi. Problemem jest wpychanie tego na sile i marnowanie czasu widza. Przykładem jest mindhunter gdzie w drugim sezonie w-----i postać, która nic nie wnosi, a poświęcają 15 minut widza co odcinek żeby słuchać jakiegoś p---------a, które nijak się ma do serialu, który poza tym
  • Odpowiedz
@Cinos: Ale przecież niebiała jest, to już cie dupka nie piecze?

Btw żeby wierzyć w to, że netflix przy zakupie praw do seriali kieruje się czymkolwiek innym niż zyskiem, a więc tym, co ludzie chcą oglądać, to trzeba mieć serio gwóźdź wbity w mózg xd
  • Odpowiedz
@skolfild: ciężko żeby HBO odniosło taki sukces skoro technicznie platforma Netflixa jest poprostu lepsza. To ja żałuję, że nie mogę przewinąć durnego serialu bez obawy, że nie będę musiał restartować apki. Na Netflixie takich problemów nie ma.
  • Odpowiedz
@TenTypZez: no i ktoś kto chce propagować lgbt, płaci by w platformie netflixa bylo lgbt, przecież nie płacisz za dostęp do danego serialu tylko do całości.
Spójrz jak Walaszek fajnie robi, jest królem jeśli chodzi o produkt placement w odcinach Blok Ekipy. Mimo, że to reklama, to się fajnie ogląda.

Polecam więcej samodzielnego myślenia.
  • Odpowiedz
@Cinos: Czy ty właśnie nawołujesz mnie do myślenia, powołując się na Walaszka? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Cinos: Seriale HBO są kozackie, ale ten serial to akurat chłam. Stworzony z myślą o nowoczesnych kurach domowych które masturbują się do ujęć Nowego Yorku i drogich ubrań. I poza tymi ujęciami, oraz splendorem bogactwa nic tam ciekawego nie ma. Dialogi są miałkie, a gra aktorska rodem z reklam past do zębów.
  • Odpowiedz
@Cinos: IMO HBO idzie na jakość, a Netflix na ilość + propagandę.
Co nie zmienia faktu, że jest pare perełek na netflixie wartych obejrzenia
  • Odpowiedz
  • 7
@Cinos Ten serial to gowno, nie pisz o jakosci bo gustu zbyt wielkiego nie masz xD Wystraczy, żeby nie byl lpg i juz fajne?
  • Odpowiedz
@pacjent_0: nie po prostu mam telewizor w samochodzie i moge sobie sluchac podczas jazdy lektora, na szczescie netflix celuje w biedalewakow bez pracy i bez samochodu jarajacych ziolko cale zycie xD
  • Odpowiedz