Aktywne Wpisy
picasssss1 +603
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
asimovv +692
Czas aktywować nowy tag. Poznajcie Łukasza Żaka. Łukasz Żak jest poszukiwany listem gończym za to że spowodował w dniu 15 września 2024 r. przy Al. Armii Ludowej w Warszawie wypadek samochodowy, którego następstwem była śmierć jednego z pasażerów innego pojazdu i zaistnienie u pasażerów i kierującej innego pojazdu ciężkich obrażeń ciała, przy czym kierował samochodem osobowym marki Volkswagen Arteon wbrew zakazowi prowadzenia pojazdów, a następnie zbiegł z miejsca zdarzenia.
#lukaszzak
#lukaszzak
do tego stopnia, że jak dowiem się, że kobieta pracuje w kadrach to ciśnienie rośnie mi niewyobrażalnie, a w głowie mam tylko złe myśli
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pracbaza #hr #chlewobsranygownem #polskirynekpracy
Komentarz usunięty przez autora
Payroll to urlopy, obliczenia wypłat, zusy, cała obsługa pracownikow. To jest ciężki kawałek chleba, tam nie ma miejsca na fikołki i utrudnianie życia innym ;)
@voucher_z_biedry: no w kadrach są jeszcze gorsze sfustrowane Grażyny.
Nie prawda. Odsieją nerdów co potrafią kucować, ale 0 social skillu i przepuszczą dynamicznych Oskarków ze skillem 1/3 aspołecznego kuca
@NiebieskiGroszek: przykro mi, ale chyba jesteś mizoginem. Mem jest stereotypowy i generalizujący. W dodatku Twoja wypowiedź dokładnie potwierdza fajną sentencję, że w zdaniu nie liczy się nic co jest przed "ale".
@Zoodiak: Tak, HR lekiem na całe zło. Mi przysłali po ostrym odsiewie gościa, który udaje, że zna Excela (liczy na kartce i wstukuje gotowe wyniki do komórek - kij z tym, gdyby były poprawne, ale się k---a myli co chwilę i poprawienie jego pracy to tak naprawdę robota od nowa...). I nie, nie jest to wcale absolwent Wyższej Szkoły Lepienia Pierogów.
@Dudleuss: w żadnym wypadku! Tę godzinę-dwie trzeba udawać ekstrawertyka-szaraka, wtedy idealnie wpisujesz się w klucz przyjęcia na stanowiska entry level.
@unfolding: Sorki mireczku, ale prychłam jak sobie to wyobraziłam :D gość ma 65 lat xd?