Wpis z mikrobloga

• 756
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ludzik:
Dawno żaden tak mnie nie kopnął. A potem kopnął jeszcze bardziej, bo przeczytałem o neurologii na Lutyckiej. Sam miałem wątpliwą przyjemność tam leżeć i najgorszemu wrogowi nie życzę. Trzymajcie się tam i spróbujcie mimo wszystko nie tracić ducha.

PS Jeśli się nie boisz o dane osobowe, podaj namiary na oddział i nazwisko dziewczyny na PW, znam dobrze paru specjalistów z Poznania, spróbuję pomóc. Tyle że nie z Lutyckiej,
  • Odpowiedz
@dr_Batman: Brudna covidowa jest na Szwajcarskiej właśnie. Ale mam potwierdzenie że covid to przeciwwskazanie do takiego zabiegu. Toteż jeszcze wierzę w drugi negatywny test- bo nie ma żadnych objawów i dwa poprzednie testy były negatywne.
  • Odpowiedz
@grzegorzo: kasę w lombardzie na prawników xdxd choćbyś zadłużył sie do końca życia za 10lat i tak padnie wyrok że nie doszło do błędu. Chyba że wczesniej winny pojdzie na emeryturę.

Ludziom zaszywają skalpel albo wycinają zdrową nerke zamiast chorej, przyjeżdża tvn i polsat a potem i tak sprawa przegrana.

Znam jeden przypadek osobiscie gdzie w klasie miałem chłopaka ze zniszczonym życiem przez dobrze udokumentowaną sytuacje. Zdarzyła się gdy miał
  • Odpowiedz
@grzegorzo: A wiesz jakie są konsekwencje jak pójdziesz ze szpitalem na noże? Już informuje bo sam przez to przechodziłem - Jeżeli to coś poważnego (jak sytuacja OPa) to w Krakowie już nigdy nie zostaniesz zooperowany, myślisz, że warto?
  • Odpowiedz
@ludzik wow, czyli wychodzi na to że test był fałszywie dodatni? Kurcze, mam nadzieję że teraz już szybciutko pomogą różowej bez robienia przeszkód
Trzymam kciuki!
  • Odpowiedz
@ludzik: będą badać aż wyjdzie pozytywny... ja p------e testy warte funta kłaków - podziwiam Cię że z pochodnią tam nie wszedłeś...
  • Odpowiedz