@ludzik: Dawno żaden tak mnie nie kopnął. A potem kopnął jeszcze bardziej, bo przeczytałem o neurologii na Lutyckiej. Sam miałem wątpliwą przyjemność tam leżeć i najgorszemu wrogowi nie życzę. Trzymajcie się tam i spróbujcie mimo wszystko nie tracić ducha.
PS Jeśli się nie boisz o dane osobowe, podaj namiary na oddział i nazwisko dziewczyny na PW, znam dobrze paru specjalistów z Poznania, spróbuję pomóc. Tyle że nie z Lutyckiej,
@dr_Batman: Brudna covidowa jest na Szwajcarskiej właśnie. Ale mam potwierdzenie że covid to przeciwwskazanie do takiego zabiegu. Toteż jeszcze wierzę w drugi negatywny test- bo nie ma żadnych objawów i dwa poprzednie testy były negatywne.
@grzegorzo: kasę w lombardzie na prawników xdxd choćbyś zadłużył sie do końca życia za 10lat i tak padnie wyrok że nie doszło do błędu. Chyba że wczesniej winny pojdzie na emeryturę.
Ludziom zaszywają skalpel albo wycinają zdrową nerke zamiast chorej, przyjeżdża tvn i polsat a potem i tak sprawa przegrana.
Znam jeden przypadek osobiscie gdzie w klasie miałem chłopaka ze zniszczonym życiem przez dobrze udokumentowaną sytuacje. Zdarzyła się gdy miał
@grzegorzo: A wiesz jakie są konsekwencje jak pójdziesz ze szpitalem na noże? Już informuje bo sam przez to przechodziłem - Jeżeli to coś poważnego (jak sytuacja OPa) to w Krakowie już nigdy nie zostaniesz zooperowany, myślisz, że warto?
@ludzik wow, czyli wychodzi na to że test był fałszywie dodatni? Kurcze, mam nadzieję że teraz już szybciutko pomogą różowej bez robienia przeszkód Trzymam kciuki!
Dawno żaden tak mnie nie kopnął. A potem kopnął jeszcze bardziej, bo przeczytałem o neurologii na Lutyckiej. Sam miałem wątpliwą przyjemność tam leżeć i najgorszemu wrogowi nie życzę. Trzymajcie się tam i spróbujcie mimo wszystko nie tracić ducha.
PS Jeśli się nie boisz o dane osobowe, podaj namiary na oddział i nazwisko dziewczyny na PW, znam dobrze paru specjalistów z Poznania, spróbuję pomóc. Tyle że nie z Lutyckiej,
Ludziom zaszywają skalpel albo wycinają zdrową nerke zamiast chorej, przyjeżdża tvn i polsat a potem i tak sprawa przegrana.
Znam jeden przypadek osobiscie gdzie w klasie miałem chłopaka ze zniszczonym życiem przez dobrze udokumentowaną sytuacje. Zdarzyła się gdy miał
@KapiBara1337
@Kapzel
@Reezu
@PolskiBumelant
@Anonimizator69
@lijka
Trzymam kciuki!