Wpis z mikrobloga

Przeglądając już Mikro od dobrych paru lat ,czytając praktycznie wszystkie popularne tagi muszę stwierdzić że nie ma bardziej #rakcontent #przegryw tagu niż #mikrokoksy .To co się tu wyczynia ,to celowe ukrywanie kompleksów i poprawa własnej samooceny sprawia że jestem pewny że #przemcel nie jest jednak zakompleksioną osobą bo mamy tutaj milion razy bardziej osoby zakompleksione . I poważnie nie chcę robić tu jakiejś mega gównoburzy po prostu mnie to bawi xD. Jako żebym nie wyszedł z góry na "hejtera" są na tagu osoby które naprawdę można pochwalić ,mają wiedzę ale problem jest taki że już... Praktycznie stąd uciekają bo nie chcą tu siedzieć. Nie chcę wymieniać po nickach by w jakiś sposób nie obrazić tylko opiszę żeby każdy wiedział o kogo chodzi.Chłop/Chłopak z bicepsem na awatarze ,muszę przyznać że faktycznie jeśli chodzi o sylwetkę to nie jest ona idealna/cudowna ale wprost mówi że zależy mu na wynikach siłowych ,wrzuca sam filmy z popularnych siłowni by udowodnić że w żaden sposób nie oszukuję/ nie kłamie i...Nagle okazuje się że naprawdę nie robi na nikim wrażenia mimo tego że wprost udowadnia ze ma wiedzę dochodząc do wyników z którymi może startować w zawodach miejskich/wojewódzkich (Na krajowe to wydaje mi się że za wcześnie (Przepraszam jeśli uraziłem ) ale trzymam kciuki żeby wystartował gdzieś dalej ,idac w drugą stronę mamy Wykopowego Hulka ,chłopa który robi wyniki siłowe nie z tej ziemii ,jest najsilniejszym naturalem w Polsce ,wszyscy inni którzy się nie zgadzają to idioci a na dowód swoich słów wstawia... No w sumie nic nie wstawia ,jest naturalny bo tak mówi a wyniki siłowe są nagrywane u niego w piwnicy ,dobija je "gumami" gdzie nie mam pojęcia jak on wylicza ten ciężar przez te gumy wrzuca po 300kg na sztangę która nawet się nie wygina (Wygooglujcie sobie jak wygląda sztanga już przy najzwyklejszym 180kg) i przez 3 lata na każdy post krytyki by poszedł na zawody/na siłownie na której może udowodnić prawdziwość ciężaru mówi że on robi to dla siebie ,nic nikomu nie musi udowadniać xD To że przez ostatnie 3 lata wali konia do tego że wrzuca filmy tutaj ,ludzie mu liżą tyłek a jeśli ktoś zobaczy jakąś nieścisłość to od razu jest wyzywany wcale nie oznacza że nie zależy mu na poklasku. Ani trochę.... Dalej mamy chłopa przeszło 100+ kg wagi który nie ma żadnych problemów by wrzucić zdjęcie z przeróżnych kątów ,nie próbuje nikomu tłumaczyć że jest mega zajebistym kulturystą ale po samych zdjęciach można się w tym utwierdzić ,udziela się od czasu do czasu i generalnie chłop nie musi się niczym tłumaczyć ,zdjęcia robią swoje z kolei z drugiej strony.... Mamy trenera który jest osobą z największą wiedzą ,żyje ze sportu ,ma mnóstwo klientów prowadzi mnóstwo doświadczonych osób ,robi mega przemiany ,wydaje na ten sport 5 k miesięcznie i... No po filmach z mieszkania tu już grubo bym się kłócił z tym czy faktycznie ma taką rzeszę klientów ,czy puszcza tyle w ten sport ale...No dobra faktycznie ,uznajmy że naprawdę dużo z tego wyciąga za to większość hajsu ładuję w to by być robić "wyniki" no to gratulację że masz żone/dziecko i chwalisz się biznesem w którym dochód stanowi 10% przychodu [] No ale dobra... Przecież ma zdjęcia mega przemian ,wrzuca zdjęcia gdzie teraz jest na 4% bfu... Nie mając prawie wcale waskularyzacji ,widocznych mięśni brzucha i można tak wymieniać w nieskończoność ,przecież to tylko on ma taki wyjątkowy gen że na 4% Bfu wygląda na 18% . Polecam udać się na miejską siłownie i zobaczyć jak kulturyści wyglądają schodząc poniżej 10% i teraz porównać z jego zdjęciem. Dalej idąc w tych gorszych użytkowników ,mamy chłopa który chwali się mega estetyczną sylwetką ,na tagu jest od dobrych 5 lat... Chłop wygrał życie ,każda laska leci na jego sylwetkę ,pracuje jako model ,żyje z tego ,dorobił się na tym kilku mieszkań i.... Wszystkie zdjęcia wrzucane od 5 lat to zdjęcia tylko i wyłącznie pod dobrym kątem xD,dobrym światłem nigdy w życiu nie wyciekło jego zdjęcie z modelingu ani nawet gdy stoi przy innych osobach ćwiczących żeby porównać chyba nic więcej tu nie muszę dodawać. Ja np wiem pisząc większość postów że trolluje ale często mam rozkmine czy właśnie te osoby też czy po prostu one już tak popłyneły z mówieniem przeróżnych rzeczy że sami w to uwierzyli.Polecam każdemu mirkowi spod tagu #depresja #przegryw posiedzieć chwile na tagach #silownia #mikrokoksy wtedy przekonacie się że nie macie kompleksów. Jeśli ktoś zastanawia się czemu na tym tagu jest tak zakmnięte koło adoracji ,dlaczego w porównaniu do innych for nie ma tu ludzi robiących wyniki w dyscyplinach to już odpowiadam..Po prostu nie potrafią tego czytać jak każda osoba która poćwiczyła jakiś czas xD
#mikrokoksy #silownia #przegryw #zalesie #depresja
  • 31
@comamtuwpisac: pomijając tragiczne formatowanie tekstu to w pełni się zgadzam, szczególnie z

Dalej idąc w tych gorszych użytkowników ,mamy chłopa który chwali się mega estetyczną sylwetką ,na tagu jest od dobrych 5 lat... Chłop wygrał życie ,każda laska leci na jego sylwetkę ,pracuje jako model ,żyje z tego ,dorobił się na tym kilku mieszkań i.... Wszystkie zdjęcia wrzucane od 5 lat to zdjęcia tylko i wyłącznie pod dobrym kątem xD,dobrym światłem
@comamtuwpisac: Nie wiem gosciu o co boldupisz, ale jakim prawem mozesz oceniac popularnosc czyjegos biznesu na podstawie wygladu jego mieszkania xD

To co, jesli mam marmury i plazme 70 cali to znaczy, ze jestem bogaczem? A jesli na zdjeciu w tle tylko biala sciana, to niestety biedak?

Slaba zarzudka i nie wiem czemu poszczegolne osoby mialyby Ci w ogole odpisywac. Czego oczekujesz tak naprawde?
@UszneStopery: Chono to jednak trzymał jakiś poziom xD ...Nie leciał w udawanie kimś kim nie jest ,nie robił z siebie mega siłacza ani kulturysty tylko po prostu miał specyficzny styl pisania przez co wywoływał czasem uśmiech na twarzy.Nie widziałem nigdy żeby do jakiejś nowej osoby specjalnie się przysrywał ,chyba że już mocno z trollingiem leciał a ktoś uwagi nie zwrócił
@azertyazerty: Bo są różne poziomy posiadania hajsu

-Jesteś nastolatkiem ,#!$%@? go na absolutne głupoty ,kupujesz wszystko co się da i zazwyczaj go nie masz .. Tak robi większość

-Jesteś dorosły ale bez zoobowiązań?Kupujesz drogie rzeczy ,na które niekoniecznie cię stać ,pokazujesz na internecie kim nie jesteś a w głębi duszy nigdy nie jesteś w połowie tak bogaty na jakiego się pokazujesz

-Masz rodzine i dzieci?Nie znam absolutnie ani jednej osoby która
@Adrmer: Czy ty właśnie próbujesz mi zasugerować że typ który
1)Ćwiczy w małej piwnicy bez wentylacji
2)Używa "gum" bo nie ma danej ilości obciążenia
3)Ćwiczy na starym zużytym sprzęcie

Ma mega profesjonalne sztangi które praktycznie nie występują w ultra bogatych sieciówkach xD
@Estetykatopodstawa: Wszyscy na tagu #przegryw nie łapią się już na moje trollingi ale ty się łapiesz gdy ja wprost piszę o tym nawet w tym poście że trolluje na tagu przegryw ale no dobra xD Wiesz co mnie w tym najbardziej śmieszy:

-Nie napisałem nic o twoim awatarze ale...Dając kilka cech wszyscy wiedzą o kim piszę
-Faktycznie nie czekamy tu 5 lat tylko 2 i pół tu wprowadziłem w błąd. Faktycznie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@comamtuwpisac: Z tego co wiem to
1)nie ćwiczy w piwnicy tylko w garażu( ͡° ͜ʖ ͡°),
2)używa gum bo taka przewiduje jego metoda treningowa, a nie dlatego, że nie ma obciążenia,
3)no cóż jego klatka nie wygląda na starą i zużytą, a sztangi do siadów i ciągów przypominają zachowaniem i rozmiarami te używane na zawodach,
A profesjonalne sztangi nie występują na sieciówkach bo to nie jest target
@Adrmer:
1)No faktycznie duża różnica
2)Ja to jak najbardziej szanuje że ma taki sposób trenowania.Ale jak chcesz pokazać ile dźwigasz to pokaż ciężar a nie gumy xD .. Co ma sposób trenowania do pokazywania wyników? Z sposobu trenowania Tony Fergusona większość ludzi się śmieje a jest jednym z najlepszych lekkich zawodników MMA na świecie.
3)To było po prostu nawiązanie do jego sprzętu..

Znalazłem jeden film bez gum na którym wyciska 220kg
  • 1
@comamtuwpisac: po co i tak znajdziesz nowe "argumenty" wytłumaczeniem może być wzór na masę stali równy gęstość razy objętość, porównaj sobie wymiary, znajdź w google gęstość stali i się przekonasz, podpowiem średnica otworu w talerzach to 50mm, pozostałe wymiary weź metoda porównania ze screena wyżej i będziesz miał wynik.
1)Ćwiczy w małej piwnicy bez wentylacji

2)Używa "gum" bo nie ma danej ilości obciążenia

3)Ćwiczy na starym zużytym sprzęcie

Ma mega profesjonalne sztangi które praktycznie nie występują w ultra bogatych sieciówkach xD

@comamtuwpisac: Na kilkunastu metrach tej "piwnicy" mam władowane ~40-50k zł. Bo ciężary są już takie że wymagają ode mnie topowego profesjonalnego sprzętu. Żadna siłownia w okolicy,a niewiele w Polsce ma taki sprzęt jak ja :)
Krążki mam stare, ze
ludzie mu liżą tyłek a jeśli ktoś zobaczy jakąś nieścisłość to od razu jest wyzywany

@comamtuwpisac: Ja jestem otwarty na wszelakie dyskusje i wielokrotnie z wieloma osobami tutaj dyskutowałem. Nie przypominam sobie żebym jakoś szczególnie pierwszy kogoś wyzywał.

@Adrmer: Dzięki za myślenie :) Widać inni mają z tym problem.

Jeśli ktoś zastanawia się czemu na tym tagu jest tak zakmnięte koło adoracji ,dlaczego w porównaniu do innych for nie ma
  • 0
@IntruderXXL: Nie no akurat sztangi i sprzęt są łatwe do zweryfikowania, tak samo obliczenia jak ktoś wie jak ciężka jest stal, gość ewidentnie trolluje, a, że nudziłem się w pociągu to mu punktowałem jego zaczepki. Lepiej już dać mu spokój bo takiemu do rozumu nie przemówi.
@comamtuwpisac: też to zauważyłem i w sumie miałem o tym wspomnieć. Siedzi tu pewna grupka dzieciaczków które mają się za znawców a po historii wpisów widać że siedzą cały dzień na tagu i każdy wpis krytykują. Generalnie ten tag to rakowisko od dawna i lepiej na nim nie zadawać żadnego pytania bo jak ktoś wierzy we wszystko co ktoś.na tym tagu napisze to zmarnuje niepotrzebnie czas i pieniądze co będzie dużym