Aktywne Wpisy

IlikeTrains +10
Bardzo duża jest tutaj bańka informacyjna wypełniona ukraińską propagandą.
Nie odmawiam Ukraińcom bitności i odwagi. Przez prawie rok skutecznie bronili się przed drugą armią świata, tracąc tylko kilkanaście procent terytorium. Trzeba jednak w końcu spojrzeć prawdzie w oczy. Ukraina to państwo upadłe, które powinno jak najszybciej się poddać, by zminimalizować straty w ludziach. Ich infrastruktura krytyczna jest regularnie niszczona i jeszcze przez długi czas nic na to nie poradzą. Ukranki już dawno
Nie odmawiam Ukraińcom bitności i odwagi. Przez prawie rok skutecznie bronili się przed drugą armią świata, tracąc tylko kilkanaście procent terytorium. Trzeba jednak w końcu spojrzeć prawdzie w oczy. Ukraina to państwo upadłe, które powinno jak najszybciej się poddać, by zminimalizować straty w ludziach. Ich infrastruktura krytyczna jest regularnie niszczona i jeszcze przez długi czas nic na to nie poradzą. Ukranki już dawno

Projekt_Inwestor +144
Za niemal 100 mln zł brutto przebudowana zostanie famuła przy Ogrodowej w Łodzi. To efekt elektronicznej aukcji, którą przeprowadziła należąca do miast Łódzka Spółka Infrastrukturalna. Dawny dom robotników fabryki Izraela Poznańskiego przejdzie generalny remont, znajdą się w nim mieszkania, hostel oraz lokale biurowo-usługowe. Szczegóły tutaj
#polska #lodz #nieruchomosci #zabytki #budownictwo #architektura
#polska #lodz #nieruchomosci #zabytki #budownictwo #architektura

#mikrokoksy #silownia #przegryw #zalesie #depresja
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
To co, jesli mam marmury i plazme 70 cali to znaczy, ze jestem bogaczem? A jesli na zdjeciu w tle tylko biala sciana, to niestety biedak?
Slaba zarzudka i nie wiem czemu poszczegolne osoby mialyby Ci w ogole odpisywac. Czego oczekujesz tak naprawde?
-Jesteś nastolatkiem ,#!$%@? go na absolutne głupoty ,kupujesz wszystko co się da i zazwyczaj go nie masz .. Tak robi większość
-Jesteś dorosły ale bez zoobowiązań?Kupujesz drogie rzeczy ,na które niekoniecznie cię stać ,pokazujesz na internecie kim nie jesteś a w głębi duszy nigdy nie jesteś w połowie tak bogaty na jakiego się pokazujesz
-Masz rodzine i dzieci?Nie znam absolutnie ani jednej osoby która
Odpisałem dość długo i treściwie ale po przeczytaniu jego wpisów/komentarzy, wiem, że to jakiś mitoman, który szuka atencji i jego planem jest wywołanie gównoburzy.
Dlatego sobie daruje.
A co do autora pozdrawiam czule, tak samo jak Twojego pobratyńca z tagu #przegryw
1)Ćwiczy w małej piwnicy bez wentylacji
2)Używa "gum" bo nie ma danej ilości obciążenia
3)Ćwiczy na starym zużytym sprzęcie
Ma mega profesjonalne sztangi które praktycznie nie występują w ultra bogatych sieciówkach xD
-Nie napisałem nic o twoim awatarze ale...Dając kilka cech wszyscy wiedzą o kim piszę
-Faktycznie nie czekamy tu 5 lat tylko 2 i pół tu wprowadziłem w błąd. Faktycznie
1)nie ćwiczy w piwnicy tylko w garażu( ͡° ͜ʖ ͡°),
2)używa gum bo taka przewiduje jego metoda treningowa, a nie dlatego, że nie ma obciążenia,
3)no cóż jego klatka nie wygląda na starą i zużytą, a sztangi do siadów i ciągów przypominają zachowaniem i rozmiarami te używane na zawodach,
A profesjonalne sztangi nie występują na sieciówkach bo to nie jest target
1)No faktycznie duża różnica
2)Ja to jak najbardziej szanuje że ma taki sposób trenowania.Ale jak chcesz pokazać ile dźwigasz to pokaż ciężar a nie gumy xD .. Co ma sposób trenowania do pokazywania wyników? Z sposobu trenowania Tony Fergusona większość ludzi się śmieje a jest jednym z najlepszych lekkich zawodników MMA na świecie.
3)To było po prostu nawiązanie do jego sprzętu..
Znalazłem jeden film bez gum na którym wyciska 220kg
@comamtuwpisac: Na kilkunastu metrach tej "piwnicy" mam władowane ~40-50k zł. Bo ciężary są już takie że wymagają ode mnie topowego profesjonalnego sprzętu. Żadna siłownia w okolicy,a niewiele w Polsce ma taki sprzęt jak ja :)
Krążki mam stare, ze
@comamtuwpisac: Ja jestem otwarty na wszelakie dyskusje i wielokrotnie z wieloma osobami tutaj dyskutowałem. Nie przypominam sobie żebym jakoś szczególnie pierwszy kogoś wyzywał.
@Adrmer: Dzięki za myślenie :) Widać inni mają z tym problem.