Wpis z mikrobloga

oba DLC to mistrzostwo.

@SKYFander: to. Dodatki naprawdę robią niezła robotę, dodatkowe dziesiątki godzin i obie fabuły świetne chociaż Serce z Kamienia fabułowo lepsze ale za to Krew i Wino dodaje całą wielką krainę i oprócz głównej misji dziesiątki pobocznych (np. bardzo fajna misja z pogodzeniem tych pokłóconych winnic czy z pomocą budowaniem posagu)
  • Odpowiedz
@UzytkownikTegoTypu: pamiętaj też o dobraniu dobrego buildu - dużo osób na początku idzie w czerwony pomijając pozostałe co jest absolutną herezją.

Najlepszy build jakim mi się grało to zielony pod mikstury, b---y i kryty, tak jak na poniższym zdjęciu

Dzięki miksturom będzie Cię ciężko zabić, bo każda mikstura będzie Ci odnawiać 25% życia. Do tego będziesz mógł mieć wypite 2 dekokty na raz. Najlepszymi potkami dla mnie jest Zamieć, potek na Adrenalinę,
t.....r - @UzytkownikTegoTypu: pamiętaj też o dobraniu dobrego buildu - dużo osób na ...

źródło: comment_1606573026ZD2KoArJfasp6Wb36TECRo.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@UzytkownikTegoTypu: ja nie potrafie jakos w to grac xD zainstalowalem odpalilem i w sumie odinstalowalem rownie szybko imo niefajne

@KwasnyDaniel: też tak miałem, przeraziła mnie ta ilość wszystkich możliwych rozwojow i zniechęciło ze nie wiedziałem o co chodzi (nie grałem w poprzednie części ani nie czytałem sapkowskiego).
Wyłączyłem po 3godzinach grania i odłożyłem na rok nie mogąc zrozumieć nad czymś się ludzie się tak zachwycają .

W styczniu
  • Odpowiedz
Ja nie wiem co jest, ale odbiłem się od gry jak od ściany.
Klimat, zajebisty. Ale jakoś historia mnie tak nudzi :|, spróbuje dodatki przejść, może to mnie wkręci bardziej.
  • Odpowiedz
@UzytkownikTegoTypu: Pisałem kiedyś o tym, ale myślę, że warto skorzystać z okazji - z pewnością zdecydowana większość graczy prawdopobnie nie ma pojęcia o fajnych modach do gry, dlatego warto o tym co jakiś czas przypominać, czy po prostu podzielić się wiedzą. Instalacje zazwyczaj są bardzo proste, a mody idealnie wypełniają pustkę świata po przejściu vanilla game, czy w przypadku kolejnego podejścia, które dla takiej gry jak Wiedźmin warto zrobić ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
Czy te gry spoileruja książki? Kończę drugi tom, czy lepiej przeczytać wszystko najpierw?

@Rebeliant: Najlepiej przeczytać wcześniej książki, wtedy zrozumiesz sporo więcej. Dodatkowo można przejść jedynkę i dwójkę, które są za bezcen na gogu, a łącznie zajmą sporo mniej niż W3 GOTY. Wtedy ogarniesz dopiero wszystkie smaczki trójki.
  • Odpowiedz