Aktywne Wpisy

Ksemidesdelos +23
W Ugandzie odkryto ponad 31 milionów ton rudy złota, w której znajduje się około 320 tysięcy ton czystego, rafinowanego złota. Szacunkowa wartość tego skarbu to aż 12 bilionów dolarów.
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
źródło: uganda
Pobierz
Chicoxxx66 +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nie ma co rozwijać, zrób analizę swego zdania, może sam się domyślisz.
Albo i nie...
Ależ jestem miła. Mówiłam, że nie zobaczysz.
W tym kontekście zresztą piszemy razem.
Ale że też nie mogłaś napisać od razu, tylko musiałaś najpierw wgnieść mnie w ziemię... w ogóle że Ci się chciało dla takiej małej pierdoły tracić czas i energię. Składam ukłon. W końcu polska język piękna język, więc trzeba dbać (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A ty nie mogłeś teraz poprzestać na pierwszym zdaniu?
Dostałeś wędkę, nie rybkę ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#grammnazi
Nie jesteś pierwszy, któremu wytykam błędy, więc spoko...
źródło: comment_1606396675kIYNBBTRyU52ZS0TMfQWH3.jpg
PobierzMasz plusa, xD
Ja...
I jeszcze robię tak: (:
źródło: comment_1606397756S9oItfwyAXF1oTTsgao6v2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
W czasach licealnych chciałem prowadziłem jakieś swoje strony, to nie chcąc nigdy iść w tę stronę - zacząłem się hobbystycznie uczyć. Zaczęło się od zwykłego frointendu, później grafika, potem już programowanie.
Tak sobie dziabałem, uczyłem się z ciekawości i przyjemności. A okazało się później, że idąc na studia
Zgadza się, dobra pozycja. Rebis pięknie wydaje książki. Zerknij też na to, jak wydali Eco. Napisał kilka równie ciekawych, erudycyjnych książek o sztuce.
Ktoś wspomniał o Tatarkiewiczu. Napisał także "Historię estetyki", mniej znaną niż ta o filozofii, ale równie dobrą. Jest to jednak język akademicki.
Jeśli kręci Cię temat sztuki, to polecam "Wiwisekcję" White'a. Wybitna beletrystyka.